Услуги за населението

Хамали Груп е съвсем нова фирма на пазара и въпреки това ще останете очаровани в избора си на компания предлагаща хамали и хамалски услуги на територията на град София и страната. Стремим се да осигурим най-качествените хамали и хамалски услуги, пренасяне на дома или офиса като предложим и добри цени според избора на услуги които ще изберете.

Ние знаем колко е стресиращо едно преместване което е свързано и с редица други проблеми, затова можем да улесним всичките неприятности по подготовката като предложим доставка на опаковъчни материали, план за преместване, товарене, разтоварване или друга хамалска дейност от която се нуждаете.

Нашата група ще ви помогне с подготовката за преместване като осигури опаковъчни продукти, опаковане на вещите, демонтажни, монтажни услуги на мебели, товарен транспорт и разбира се отзивчиви хамали които ще преместят цялото ви лично имущество без много стрес, бързо и качествено.

Населено място: София
Публикувана: 06.02.2020 09:52

Желаете преместване, професионални Хамалски услуги или Транспорт, ние от Хамали София ще отговорим на Вашите изисквания като Ви предложим тези услуги с високо качество и на достъпни цени. Разполагаме с надежден персонал и поддържан авто-парк, с който имаме готовност да направим възможно всяко преместване и да се справим с всички хамалски услуги за най-кратко време.

Хамали и Хамалски услуги София

Преместване на мебели, багаж, офиси, жилища, складове, магазини.

Пренасяне на пиана, рояли, каси, сейфове, офис техника, медицинско оборудване, апаратура, машини.

Товаро разтоварни услуги.

Продажба на кашони, опаковане.

Транспортни услуги в София и страната с падащ борд, транспорт на всякакви стоки и товари до 5т.

Изхвърляне на строителни и битови отпадъци.

Почистване на мазета, тавани, дворове, жилища, складове, гаражи, покриви.

Къртачни услуги.

Населено място: София
Публикувана: 06.02.2020 09:36

https://footips.com

Населено място: Пловдив
Публикувана: 25.02.2019 02:38

https://pobeditel.com

Населено място: София
Публикувана: 25.02.2019 02:34

Искате да проверите колко сте добри при правене на онлайн спортни залози? Ако е така, можете да опитате с опцията Бърз Кеш, за която има информация в подробното ревю на букмейкъра Efbet в Number1Bets. Тя дава възможност, да се заложи преди мача за първите 10 минути от него, като трябва да бъде познат броят на тъчовете, аутовете, корнерите и други.

Населено място: София
Публикувана: 21.01.2019 12:10

Фирма за хамалски услуги "Премести ме" извършва всякакви местения.Преместваме домове и офиси без проблем.Имаме дългогодишен опит и хамали,които работят неуморно.

Населено място: град София
Публикувана: 09.09.2018 12:44

КАША ЗА ИЗМИВАНЕ НА СИЛНО ЗАМЪРСЕНИ РЪЦЕ

Универсален миещ препарат за силно замърсени ръце, с добавен мек абразив. Не драска и не наранява. Зимно време не води до характерното напукване и изсушаване на кожата. Създаден е специално за измиване на грес, мазнини, масла и някои трудни за измиване вещества. Ароматизиран.Предлага се в следните разфасовки;

-0.7 кг-2.99 лв

-4 кг-11.99 лв

За контакти;

0885062284-Виваком

0884064864-Мтел

www.timaka.net

Населено място: София
Публикувана: 30.05.2018 02:07
 
 

WebDesignBG