ТЪРСИ

Блатечки мами и жена си, и любовницата!

Блатечки мами и жена си, и любовницата!

Въпреки че Асен Блатечки чака дете от моделката Диляна Попова, той още не е приключил отношенията си с жена си. Близки на Катерина Горанова разкриха пред “ШОУ”, че актьорът още не се е изнесъл от семейното жилище и по няколко пъти в седмицата оставал да нощува там. 

Докато ножът не опрял до кокала, Блатечки така и не намерил смелост да заяви пред Катерина, че авантюрата му с моделката е сериозна. Чак когато медиите гръмнаха с новината, че Диляна чака бебе и половинката на актьора сама го попитала, Асен признал. По-лошото обаче е, че това е станало със... SMS. Катето му написала: „Вярно ли е това?!?”, а той отвърнал отново с текстово съобщение: 

„Тъкмо днес смятах да ти кажа”

Връзката на Блатечки и Попова стана обществено достояние през 2012 г. след една рекламна фотосесия, която двамата снимаха по повод участието си в сериала “Стъклен дом”. На снимките Диляна свойски е прегърнала актьора през раменете, а Асен държи ръката й и я гледа влюбено. Тогава Катерина за първи път не издържа на свалките му с чужди мадами и го натири от дома им. “Този път Катето няма да му прости”, категорични бяха близки на жена му. „Лошото момче на българското кино” обаче впрегна целия си актьорски талант и чар, за да накара майката на дъщеря си да го прибере отново. 

Нещо повече - двамата с Диляна дори публикуваха отворено писмо до медиите, с което отричаха каквато и да било интимност помежду си, освен тази, включена в сценария на сериала. “Категорично заявяваме, че „тайната връзка” между нас е абсолютна измислица, заедно с всичко, което съпътства като информация тази „новина”. Отношенията между нас са единствено и само приятелски и строго професионални. 

Уважаващите себе си медии би следвало да проверяват своята информация и да предоставят доказателства за „разкритията” си, независимо дали засягат личния или професионален живот на публични личности. Очевидно е, че всеки човек, който е гледал "Стъклен дом", може да си съчини такава история. Наясно сме, че като публични личности сме обект на голям интерес от страна на медиите. Със същото са наясно и нашите семейства. Но и двамата винаги сме били отворени към медиите и сме показвали многократно уважението си към труда на журналистите. Очаквахме същото коректно отношение и към нас, но, за съжаление, някои медии предпочетоха безкритично да препишат една абсолютна лъжа.

Надяваме се, че тази журналистическа практика ще бъде прекратена – най-вече в името на нашите фенове и ваши читатели, които заслужават да получават достоверна информация”, твърдяха в писмото Диляна Попова и Асен Блатечки. 
Според някои от колегите на Асен от театралните среди, той 

не можел да се раздели напълно с Катерина

не само заради безусловната й любов, но й заради… баща й Стефан Горанов. Той е важна клечка в БНТ, в киното и има стабилни връзки в театъра. От 1969 г. „тъстът” е директор на продукция в БНТ и Студия за телевизионни филми “Екран”. През 1994 и 1995 г. Горанов специализира Управление на производството на електронни медии и аудио-визуални проекти в английската фондация “Томпсън” и “Юнивърсъл”. В периода 2000-2003 г. ръководи продуцентския център на БНТ, а през 2003 г. е изпълнителен директор на държавната телевизия. От 2000 г. досега бащата на Катето работи като организатор, директор на продукция и изпълнителен продуцент на редица документални и игрални филми, между които телевизионния театър “Големанов” на Мариус Куркински и “Майстора и Маргарита” на Теди Москов, “Кръвна линия” - копродукция между Испания, Великобритания и България, и “Емигранти” на Людмил Тодоров и Ивайло Христов. 

Семейството му е добре уредено, а Катерина има собствен апартамент в София на “Раковски”, малко преди площад “Славейков”. 
В крайна сметка целта беше постигната. Катерина отново прибра неверния мачо, а Диляна започна да говори по медиите колко е щастлива с мъжа до себе си, когото никой не беше виждал. В края на 2012 г. красавицата от плевенското село Гулянци призна, че е готова да създаде свое семейство, а с мачото, с когото иска да се обвърже, са заедно повече от година. „Щастлива съм с човека до мен. Дава ми всичко, от което имам нужда - да се чувстваш обичана и да обичаш, приятелство, доверие… С него получавам сигурност и спокойствие, така че бих могла да създам семейство с този човек”, изповяда се Диляна, но отказва да разкрие името на любимия си.
Няколко месеца по-късно моделката започна да тръби, че й е време за дете и дори мислела за осиновяване. Когато участваше в риалитито “Звездите сигурно са полудели” в Африка, тя обяви, че ще си вземе бушменче, но след връщането си в България прецени, че е по-добре да си го остави на бушмените. 

Мълвата носи, че когато Диляна заченала от Асен, тя побързала да го разтръби уж под сурдинка и в шоу-, и в медийните среди.
Дотогава влюбената до полуда в Блатечки Катерина изобщо не подозирала колко умело съперницата й плете мрежите си около съпруга й. И вярвала, че както винаги досега, и това увлечение на Асен ще отшуми. Защото 

Блатечки изобщо не е верният съпруг, който се изкарва в интервютата си

Напротив – в шоусредите той е известен с това, че “не може да си държи вдигнати панталоните”. Почти липсва актриса, която да не е минала през леглото му. От чара му са се облажили и голяма част от фенките му. Говори се, че си има поне по една „резервна любима” във всеки град, в който има представления, както и че ги подбира по дащност, а не по хубост и/или интелект. 

Всички тези “подвизи” били добре известни на Катерина. “Тя го обожава. Затваря си очите за всичко, защото той винаги е твърдял, че двете с дъщеря му са най-важното нещо в живота му. Сега обаче й нанесе съкрушителен удар с детето от Диляна и, въпреки това, тя пак е готова да му прости и отново да са семейство. Асен изобщо не си дава сметка какво й причинява, тъй като е приел любовта й за даденост”, дразнят се приятелките на Катето. Те съжаляват, че червенокосата красавица е жена, която никога няма да тръгне по медиите, за да разкаже какъв е всъщност Блатечки като човек. И в същото време злорадстват, че 

с Диляна Попова Асен най-после си е намерил майстора

“Ще моли Катерина след време за прошка на колене. Той изобщо не знае с какво чудо се е хванал!”, потриват ръце Катеринините дружки, както и светски хроникьори. Те припомнят, че Диляна работи като модел от 19-годишна. Красавицата от село Гулянци изгрява, когато агенция „Ексграунд” открива сестра й, а Попова идва по петите й в София. Почти случайно, омайната синеочка участва в конкурса „Супермодел на България” и печели 4 награди! Снима се в много известни реклами и се размечтава за киното. Хубавото селянче е толкова амбициозно, че е готово да мине „през трупове”, само и само да постигне целите си, удивени се дори отраканите манекенки в агенцията. 

Диляна има безброй претенции, описват я хора, които я познават. Както и опит от интимни връзки с подземни босове. Пет години тя имаше връзка с певеца Дичо. После рязко смени средата и се хвана за кратко с автомобилния състезател Георги Танев, който обаче подменя жените като носни кърпички. А за малко по-дълго - с ъндърграунд боса Христофорос Аманатидис. С Таки приключиха отношения през 2008 г., след като той я “хвана в крачка” и набързо я смени с приятелката й Боряна Шехтова.

Оттогава досега обаче Диляна ревностно крие сексуалните си партньори. И ако не си беше навила на пръста Блатечки, вероятно и той щеше да остане в графа “тайно забавление”…

Надя НИКОЛОВА

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG