Борис Дали: Гасих вода на Преслава заради уроки!

Борис Дали: Гасих вода на Преслава заради уроки!
Барис Дали с колежките си Преслава (вляво) и Галена
 
 
 Борис Дали е може би най-позитивният изпълнител в попфолка. Усмивката не слиза от лицето му, никога не се впуска в излишни спорове и скандали с колеги. Скромността е негово присъщо качество. Наскоро той стана горд баща на второ момче, което е кръстено на неговия колега и приятел Константин. Паралелно с това, Борката пуска песента „Ще си говорим пак“, която се превърна в тотален хит и му възвърна място в челните позиции. Във видеото участва скандалната плеймейтка Елена Кучкова, която се вписвала идеално в песента, смята певецът. На 1 август пък стартира турнето на „Пайнер“, след няколко години отсъствие, а Борис 

Дали е напълно готов със своя микс и програма, и той е в предстартова треска за срещата със своите почитатели, както с нетърпение очаква и приключения с колегите си, каквито са имали през годините на турнетата. 

Вижте какво още сподели пред репортер на „ШОУ“ любимецът на жените: 



- Боре, съвсем скоро стартира лятното турне на „Пайнер”. Предполагам с колегите ти много се забавлявате зад кулисите - имаш ли интересна случка от миналите турнета с някой колега?
- Много интересни случки имам! Най-яркият ми спомен от миналите турнета е на концерта в Благоевград, преди концертите имаше едни кастинги за млади таланти и заедно с Коце и Илиян бяхме жури. Дойдохме с един много стар мотоциклет с кош, облечени като генерали, все едно сме от хитлеристката армия (смее се). Илиян тогава се бъзикаше и вика: „Добре де, имаш ли документи за мотора, ако ни спрат сега полицаи?“. И аз тогава му казах: „Ако ни спрат, ще трябва да се обаждат на Хитлер да им дава документи за мотора“ (смее се). Моторът наистина беше много стар! Въобще ни е много забавно с колегите зад кулисите, забавляваме се от сърце и изобщо няма злоба между нас, приятели сме си всички.

- Ти си близък приятел с Преслава и Галена - предполагам, имате с тях много интересни приключения?
- Още преди години бяхме голяма комбина с Елена Паришева, Преслава, Емилия, Галена, Коце и Илиян по време на турнетата. Постоянно си бяхме заедно, ще видим как ще е тази година. Имаме доста интересна случка с Преслава, бяхме заедно на участие в Палма де Майорка. И нали знаеш, че има лоши очи, които като те погледнат и хващаш уроки. И вечерта се прибрахме в хотела, и тя непрекъснато 

повтаряше, че й е лошо, боли я глава… 

И аз и казах, че ще й пригася вода, нали знаеш как правят бабите: гасят клечки във вода и се оправяш! Но в Палма няма като при нас дървета и клечки навсякъде. Излязох от хотела, поогледах се, но само палми – няма кибрит, няма дървета, няма клечки. И почнахме да се чудим с Преслава откъде да намерим клечки. В стаята имаше един гардероб - опитах се да отчупя от неговите дъски. И изведнъж, като дръпнах по-силно с клещите, той направо се разпадна на земята целият (смее се). И почнахме да се притесняваме, защото хотелът беше доста хубав и какво ли ще си кажат за нас - какво ли са правили тея, на каратисти ли се правят… Но, въпреки всичко, пригасих вода на Преслава и тя се оправи.

- Мъжете в попфолка сте значително по-малко на брой, макар че в последните години тримата с Коцето и Илиян не слизате от челните позиции. Сега младите ви колеги Фики и Галин също набират скорост. Те обаче залагат на стегнати и голи тела, с което печелят фенки. Ти защо винаги си облечен в клиповете и участията си, не смяташ ли да привлечеш женското око с малко мускули…?
- Всеки по различен начин избира да се реализира. Фики и Галин са готини момчета, имат хубави тела, но

аз залагам повече на песни и музика

Не че те не залагат, те също правят хубави песни, но така са преценили, аз за себе си не смятам, че трябва да се снимам гол и с това нещо да печеля фенки. Но специално на Фики и Галин им отива, виждам, че имат хубави тела, много тренират. Като имат нещо хубаво, може да го покажат (смее се). Не смятам, че от мен някой може да очаква да се появя така. Да не се заричам, де!... Зависи от клипа, който ще снимам най-вече, от сценария. Не се притеснявам да се снимам например по бански, защото и на плажа съм по този начин.

- Преди няколко месеца в Интернет се появи снимка, на която се целуваш с руса жена, която се спрягаше за твоя любовница. Тогава „ШОУ“ разкри, че въпросната жена е твоята колежка Елена Паришева и снимката е правена по време на едно от турнетата на фирмата. Защо смяташ, че хората постоянно търсят под вола теле и се опитват да ти препишат изневяра?
- Както ти казах, бяхме хубав тандем с Елена, Галена, Преслава, Емилия, Коце и Илиян. И отнякъде изскочи тази снимка сега. А тя, както ти каза, е направена на едно от турнетата, пред много хора, съвсем приятелски, за купона. Елена обаче не съм я виждал и чувал от много време. Бях й звънял няколко пъти преди време, но тя дори не е в България, мисля, май живее в чужбина някъде.

- В бранша те определят като голям коцкар - ти самият чувстваш ли се такъв? На едно от миналите турнета на „Пайнер” съвсем импулсивно „пусна език“ на Преслава, която буквално изпищя на сцената. Как ти хрумна да направиш това и твоята половинка не се ли разсърди?
- (смее се) Тогава с Преслава бяхме пуснали обща песен, която се казва „Бързо ли говоря“. В клипа на тази песен, последният кадър завършваме с лека целувка. И това същото нещо го пресъздадохме и на сцената на турнето. 

Но чак пък да съм й пускал език и тя да е тръгнала да бяга!… 

(смее се) Завършвахме така общата си песен на сцената, съвсем не е било нещо ангажиращо.

- А твоята жена Лили свикна ли с напористите ти фенки? Имал ли си куриозен момент с някакво предложение от страна на почитателка, Лили да се е сърдила някога?
- Тя няма такива проблеми! Когато съм на участие сред хората, те се веселят, майтапят се, и тогава се раждат какви ли не предложения. Дали са под влиянието на купона, дали са под влияние на алкохола, или нещо друго, има такива предложения. Но важното за нас, изпълнителите, е да се раздаваме максимално на сцената и да радваме хората, които са дошли да се забавляват.

- Наскоро стана баща за втори път, отново на момченце. В интервю за „ШОУ“ Константин издаде, че спазваш някаква традиция да кръщаваш децата си на първия, който ти звънне по телефона…?
- Е, не е чак точно така! Първото ми момче, Красимир, до последно с Лили се чудихме как да го кръстим – дали на единия дядо, дали на другия… Детето се роди, а ние не му бяхме избрали име още, по-важното беше да е жив и здрав. И когато се роди, аз започнах да пускам sms-и на приятелите ми и първият, който ми се обади, беше един приятел - Краси (Красьо Черния – б.а.) и гледахме малкия, и викам на Лили:

„Абе, харесва ли ти името Красимир?“ . И така дойде това име. А за втория ми син се чудехме предварително за името. Бяхме се спрели на две имена – едното е Радослав, на баба ми, а другото - Константин. Имам леля, дядо съм имал, които са носили това име, с моя колега Константин отделно започнахме още повече да се сближаваме… Чудихме, чудихме се до последно, и накрая се спряхме на Константин, защото на мен много ми харесва това име. Има история в това име, хубаво българско име си е. Разбира се, моя колега Коцето също доста сериозно повлия на решението. Сега чакаме малкия да порасне още два-три месеца и Коцето да му става кръстник, обещал е.

- Твоят колега Илиян ще вдига сватба на 8 август, поканен ли си? Какво очакваш да се случи и няма ли да ви бъде тегаво на другия ден на последния концерт от турнето в Благоевград?
- Да, поканен съм, разбира се! Той последно се чудеше дали да направи сватбата на „Приказките“ (заведението на шефа на Пайнер Митко Димитров в Харманли – б.а.) или на морето, последно май за морето, в Слънчев бряг, остава. Това е хубаво нещо, аз искам да му пожелая много успехи на него и жена му, малкият Ицо да ги радва много. А това, че на другия ден ще имаме концерт, не ме плаши - ние сме свикнали да ни бъде трудно, да не се наспиваме – това е нещо нормално за нас, и смятам, че ще се справим. Ще бъде хубава сватба, сигурен съм. След това ще си отидем на последния концерт от турнето, ще празнуваме втора вечер от сватбата (смее се).

- След като си говорихме, че си един естет по женската красота, коя твоя колежка смяташ за най-привлекателна, коя за теб е с най-впечатляваща визия?
- Ти се тука ме караш да ми се разсърдят някои колежки! (смее се) Мисля че 90% от тях изглеждат перфектно, стараят се, а това е свързано с много труд и усилия. Не мога да кажа за някоя, че е най-красива пред останалите. Всяка си има различни качества. Едни са с перфектни тела, други в лице са хубави, трети съчетават всичко заедно. Готини са ми колежките, не мога да кажа нищо лошо за тях!

Едно интервю на Красимир КРАСИМИРОВ
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG