Сватба нарушава ритъма на Кличко преди мача с Кобрата

Сватба нарушава ритъма на Кличко преди мача с Кобрата

Големият боксов мач на 6 септември между Кубрат Пулев и Владимир Кличко в Хамбург ще бъде предшестван от друго важно събитие. То ще бъде в живота на украинеца. Според руските медии Владимир ще сключи брак на 24 август с приятелката си Хейдън Пенетиър, която е бременна. Американската певица, актриса и моделка е родена на 21 август 1989 година и от около пет години е с Кличко. Датата за важното събитие в живота им не е случайно избрана. На 24 август Украйна празнува Деня на независимостта, а Владимир държал тържеството му да бъде посветено на този празник.

Кличко в момента е на лагер в Гоинг (Австрия), на който се подготвя за сблъсъка с Пулев. Заради сватбата обаче украинецът ще прекъсне тренировките за ден-два. Венчавката ще се състои в Светата Успенска Киево-Печерска Лавра - един от първите манастири в Русия. Според медиите звездната двойка ще отпразнува събитието с приятели на 27 септември в родината на младоженката - САЩ.

Кубрат Пулев също има дългогодишна връзка с родната изпълнителка Андреа. Двамата обаче все още не са решени да направят стъпка към олтара въпреки че доста често споделят, че искат да имат брак и много деца.

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG