Лъжите на Теодора Стефанова я направиха за смях и в Италия

Лъжите на Теодора Стефанова я направиха за смях и в Италия
Гадателката Теодора Стефанова
 
 
След като бяхме позабравили за човечето Унилсен от планетата Ванфим, неговата „господарка” Теодора Стефанова започна отново да ни залива от тв екрана „на талази”. Дори врачки взеха да се възмущават от самочувствието на колежката си, а телевизионерки - да се отдръпват от собствения си екзалтиран тон и да представят Стефанова в предаванията си като „така наречената врачка на Берлускони”. Която продължава да ниже гаф след гаф. И лъжа след лъжа. 

От години чакаме сватбата на Дарина Павлова и Силвио Берлускони, предречена „стопроцентово” от дружката й Стефанова. После, като взеха да го съдят за педофилия, тя леко взе да дава на „заден” и да говори, че двамата с Дарина щели „да заживеят заедно”. Те, обаче, съдейки по светската хроника, „заживяха” с кого ли не, но не и един с друг. 

Същото е положението и с Бойко Борисов. Той, според врачката, отдавна вече трябваше да е задомен с Цветелина Бориславова – „жената с обществено положение”, както я визираше Стефанова. По думите й /и тези на Унилсен/ двамата трябваше да се венчаят през 2012-а – това е документирано в ефира на bTV. ГЕРБ пък трябваше да спечели на последните избори, но реално това не се случи. 

През 2012-а Теодора Стефанова каза и че щяло да има „голямо подобрение в съдебната система”. Вместо това, точно тогава се развиха няколко знакови дела, които разбуниха не само общественото мнение, но задълбочиха кризата между прокуратурата и МВР. Гадателката предвещаваше тъкмо обратното – че те щели да „заработят заедно и по-ефективно”. Е, случи се тъкмо обратното, илюстрирано с крилатата фраза: „Ние ги хващаме, те ги пускат!”...
От по-новите предсказания на Стефанова пък личи как все повече „виденията” й се позовават на очевадното. Например: „следващото правителство няма да е еднопартийно”, казва тя. Еврика и евалла, Теди! Извънземното й казало, че все повече жени ще заемат ръководни постове. Дама щяла да измести Сергей Станишев. Айде бе, сякаш не чуваме всеки ден, че кандидатките са дори две. 

Теодора Стефанова лъже не само за другите, но и за себе си

Тя самочувствено обяви от тв екрана, че 21 години работела в телевизията на Берлускони. Пропусна да каже обаче, че това не е било постоянно през тия години и че... е ставала за посмешище там. „ШОУ” получи от българи, живеещи в Италия, десетки линкове от тв предавания, в които нашенката е направо освирквана от публиката в студиото. Коментарите й за футболни мачове пък служат за подигравка, а вестник „Куриере де ла сера” в прав текст е изредил погрешните й прогнози. Видео е запечатило резила й в тв предаване, в което публиката избухва в смях от всяко нейно „предсказание”. Очевидно Унилсен е бил в „отпуск” тогава, щом така безотговорно е изоставил Теодора да се пържи сама на италиански огън. Иначе, казва Теодора, той бил „бъбрив”. И й избърборил и следното: „Жена ще стане президент на България!”, предсказа Теодора. Е, не стана! „Георги Първанов отива посланик!”. Е, не отиде. 
Междувременно припомняме за интрижките, които врачката скалъпи по време на краткия си престой в България преди време, когато подхвърли със злобен намек, че 

Дарина „знае от кого е детето на Ивайла Бакалова” 

а изоставилият Теодора заради вдовицата на Кюлев Мартин Станков вървял по „левия тротоар”. Никакви извинения и увъртания по-късно не можаха да изтрият лошото впечатление, което остави врачката с етикета на приятелка на Дарина Павлова. 
Всъщност шуменето около Мадам Мулти й донася дивиденти, смята дори бащата на убития олигарх - Павел Найденов. „Теодора кръжи около Дарина за полза!”, отсече той още преди верме, когато забъркаха внучка му Паола в педофилски скандал с Берлускони. 
Преди две години „ШОУ” публикува интервю с бивша чистачка на Теодора Стефанова в Италия – „тринайстата избягала прислужница”, както ни каза тогава жената – Станка от Сливен. 

Предишната – рускиня, след като била изпъдена от Теодора, живяла 8 месеца в приют на църква, а по-предишната - българка, се принудила да проституира, за да събере пари да се върне обратно у нас. Теодора им крещяла като луда и не давала пари. Жените, освен че й чистели мръсотията, търпели налудничави крясъци и постоянно грубо отношение. Станка разкри пред репортер на вестника ни потресаващи неща за живота на Теодора Стефанова: определи къщата й като Содом и Гомор, където футболисти били постоянно „на терена” на нашенката, а тя изпадала в несвяст по време на бурните купони. Един от ритнитопковците – българчето Сашо Александров, се надявал Теодора да го уреди в италианския „Милан”. Именно той помогнал на слугинята Станка, след като била изгонена, и й платил билета да се върне в България. Станка ни описа „странните” пси-състояния на Теодора по следния начин: „Ту седи и гледа в една точка, ту крещи като луда: „Курви-и-и, ограбиха ме!”.

Тя е пълна шарлатанка!”

Семейство български лекари в Италия пък, които ни изпратиха линкове с предавания, ни споделиха снизходително: „Това е болно момиче. Внушило си е някакво човече и реди митове и легенди за себе си, като с течение на времето само е почнало да си вярва! И по тоя начин си вади хляба тука!”. Тази „диагноза”, гарнирана от средно ниво интелигентност и чужбинско битие, бе достатъчна в предишни години Теодора да заблуди мнозина българи, че е „голямата работа”. 

Емилия КЪНЧЕВА 
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG