Секс скандал! Обявиха Христо Калоферов за гей, любел млад юрист

Секс скандал! Обявиха Христо Калоферов за гей, любел млад юрист
адвокат Любен Димитров

В нови гей интриги беше забъркан топ новинарят на Нова тв Христо Калоферов, който разтапя зрителките с кристално синия си поглед. Въпреки, че е един от най-харесваните родни секс символи, злобни завистници от години го топят, че не си пада по жени, а е привлечен от собствения си пол. Темата бе подхваната наскоро за пореден път, след като

отлично иформиран източник потвърдил пред "Уикенд", че Христо предпочита мъжките ласки и дори посочил гаджето му - 28-годишния адвокат Любен Димитров. Според свидетелствата пред изданието журналистът и юристът били заедно от 4 лета, но делели покрив едва от 3 месеца. Любовно гнездо свили в новозакупения апартамент на Калоферов в жк. „Люлин”, бл. 716, твърдят още източниците.

„Не съм гей, не съм любовник на Радина Червенова и не звъня на секс телефони. Може да попитате, когото искате в родния ми град - ако намерите някой, който да е чувал този уж мой прякор - Ицо Държанката, ще ви стисна ръката”, закле се още преди години водещият на новините, но изглежда зложелателите му не се трогват от думите му.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG