Иво Аръков помлян с тръби заради човек на Таки!

Иво Аръков помлян с тръби заради човек на Таки!

Иво Аръков е бил пребит с метални тръби миналата седмица заради човек на Таки, разкриха източници на „ШОУ”! Мишената всъщност е бил не актьорът и кандидат-зет на Христо Стоичков, а аверът му Димитър Генев-Митко Малкия, който от години гравитирал около групировката на забегналия преди години в чужбина Христофорос Аманатидис. Бизнесът на Митко Малкия бил в сивия сектор, но не свързан с търговията с дрога, твърдят още източниците ни.
Проблемите на Димитър Генев започнали преди месец и половина. Почти толкова той се крил във Варна под засилена охрана. Там живее приятелката му Ивана Николова, в която Митко Малкия бил безумно влюбен, разкри пред „ШОУ” източници от морската столица. Ивана е дъщеря на собственика на хотел „Джамбо” – Николай Николов, който се намира точно до хотел „Журналист”, за който водеха битка Петьо Блъсков и СБЖ. 

Срещата на Малкия с Аръков в „Манастирски ливади” било първото излизане на човека на Таки без гардовете му. Запознати твърдят, че всъщност не актьорът е бил целта на побоя, а неговият спътник, но полицията тепърва ще изяснява за какво точно става въпрос. 

Според неофициалната информация нападението е с цел сплашване, като идеята е Митко Малкия да разработва схемите си за друга групировка. Изпълнителите на „мократа” поръчка обаче са превишили правата си, тъй като освен че са объркали човека, те са свалили авера му Аръков на земята и са започнали да го налагат с метални пръти по главата. След зверския побой „лошият” от сериала „Фамилията” е бил откаран в неврохирургията на Военномедицинска академия в София с контузно-разкъсна рана на главата и прободна в областта на мишницата. По-късно е освободен за домашно лечение. 

„Ръката на Ива Аръков е в тежко състояние

Има проблем с нея и има вероятност да остане инвалид”, съобщиха обаче за „ШОУ” от ВМА. 

"За да спрат всякакви спекулации, предположения и залагания и за да не се измества фокусът от глобалната световна катастрофа с малайзийския боинг, ще кажа кратко, точно и ясно: Да, разпространената информация за злополуката с мен е вярна. Непонятни за мен са мотивите на извършителите. Слава Богу, не бях сам, а с моя приятел Митко Малкия. Добре съм и ще ставам все по-добре. С това завършвам всякакви коментари по темата, благодаря!", заяви Аръков в отворено писмо до медиите малко преди да се покрие напълно.

Нашите източници обаче разкриха, че и в момента Иво е с Митко Малкия, само че във Варна. „Не мога да кажа нищо. Не знам дали е тук. По принцип нямам право да давам такава информация”, каза пред „ШОУ” управителката на хотел „Джамбо” и гадже на Митко - Ивана Николова. 

Митко Малкия и Иво се познават отскоро, но са много близки. Запознават ги общи приятели от Варна. Същите, които са запознали Иво с Мика Стоичкова. „Бях решила след последната ми връзка да си почина малко. Бях на морето и излизахме много интересна компания и всички излизаха по двойки и аз бях вечно сама. И моята приятелка дойде и ми каза:„Не може така”. Покани ме с нея на някакво събитие във Варна, но аз не отидох. И тя направи страхотна схема, среща. Направи ни уговорка за обяд във Влас. На мен ми каза да отида и да седна, за да не я чакам. Аз бях в Бургас, тръгнах и като се видяхме с Иво, започна един разговор, та до ден днешен”, разказа Мика в тв предаване, малко преди двамата да обявят раздялата си, но така и не спомена името на приятелката си. 

„Митко не е бияч. Той е много интелигентно момче и работи само с ума си. В момента се чувства много виновен за случилото се, защото страшно много държи и на Иво, и на Мика. 

Поел е изцяло грижата за него” 


Въпреки внезапната раздяла между Мика Стоичкова и Иво двамата остават страшно близки. Тя и Петя Дикова пристигат първи при Аръков, почти минути, след като е подаден сигнала до полицията за нападението. Щерката на Камата и актьорът не пропускат да се обяснят в любов един на друг във Фейсбук месец, след като по съвет на общия си пиар публикуваха в един и същи ден и час съобщение за... раздялата си. „Ще помоля всички, които досега поставяха името ми и това на Мика Стоичкова под общ знаменател, от днес нататък да не го правят, защото раздялата ни официално е факт. Баналното обяснение за несходство в характерите ни съвсем не е причината, а истината е, че се получи сблъсък на две силни личности, чиито призвания са в различни области и именно тук пътищата ни се разминават - Обичам България и оставам тук с Театъра и Киното, изкуството което обожавам, Мика ще преследва нейните проекти, които подкрепям безрезервно! Приказката ни свършва... сега!”, написаха двамата, но явно зад кулисите продължиха да се обичат. 

Според Иво 

причината за раздялата им е в компанията на майката на Мика

– Марияна Стоичкова. 

В семейството на Христо Стоичков пускат слух, че Аръков се възползва от популярността им, след като миналия август актьорът и голямата дъщеря на футболиста започнаха романтична връзка. Тези интриги продължават 6 месеца и това дотегнало на младите. Последната среща на Иво с майка й е в деня, в който се разделя с Михаела. "Казахме си неща, които не мога да преглътна. И те си оказаха своето влияние", разказва актьорът. "Невероятно е хората да мислят, че бих могъл да си позволя да си правя PR с това, че се разделям с най-любимия ми човек. Раздяла има, тя е факт. Макар ние с Мика да се обичаме. Но възникна един проблем, неочакван и за мен самия - с приятелската среда около майка й. Не искам да прозвучи така, че не уважавам нейното семейство, напротив. Аз ги ценя дълбоко. Оказа се обаче, че те се намират в такъв център на внимание, който провокира неясни интереси. А се разпространиха слухове, че моите интереси спрямо тях са неясни... Тази обида ми оказа огромно влияние. Дотам, че временно ще се оттегля", обясни актьорът пред известно списание. 

За Аръков обаче отдавна се носят слухове, че си пада по жени, които могат да го издигнат в кариерата. Последно се твърдеше, че е успял да свали партньорката си във „Фамилията” Яна Маринова. “Имаме една шега с Яна. Тя ме бъзика, че съм поредният актьор, който се прави на интересен и отрича да е секссимвол. Казах й, че не искам да символизирам секса, а любовта”, разказва мачото в интервю. Яна капитулирала пред романтичните думи, опасен чар и сексуални умения на екранната си половинка, макар че се притеснявала мъжът й Тихомир да не научи за авантюрата.

И с основание

Навремето Тихомир Винчев поддържал близки контакти с покойния Георги Илиев и изчезналия през 2003 г. Мето Илиянски. Днес Тишо е собственик на фитнес салон, съдружник е в популярен столичен хотел и има дял в продуцентска къща.

В театралните среди пък усилено говорят, че сексапилният Иво е „би-кънект”. “Той е страшно близък с Мариус Куркински. Играе в постановката му “Лодка в реката” заедно с Луиза Григорова, но се усамотявал с Мариус след представленията”, разказват пред “ШОУ” от Малък градски театър „Зад канала“. Именно Куркински му бил помогнал да го назначат в трупата и 25-годишният актьор да се превърне във водеща фигура там, твърдят още нашите източници. Само преди няколко седмици Аръков отново се върна при Куркински и поиска да участва в новите проекти на ексцентричния режисьор. Това още повече настроило артистичната гилдия срещу новия секссимвол. Колегите му го мразели, защото се катерел нагоре с помощта на много по-големи жени или на утвърдени артисти, които го смятали за приятел. Като Башар Рахал, който пък го уредил в сериала “Фамилията”. Ученикът на Стефан Данаилов ходатайствал за Иво пред продуцентите Димитър Митовски и Димитър Гочев и успял да му изкопчи централна роля. След като Аръков получил ангажимента, Башар го попитал на шега: “Няма ли да почерпиш?”. “Е, за какво?! Ти какво общо имаш?”, отвърнал Иво и го подминал.

На Аръков беше бясна и бившата му любовница Мария Илиева, която от година има връзка със 7 години по-млад атлет. “Този няма да спре да разправя, че още го преследвам и не мога да го преживея! Писнало ми е от него!”, ядосано разказвала тя пред приятели. Връзката между Аръков и певицата беше реалност през 2011 г. Година по-късно Аръков се присламчи към Елен Колева, но бързо се отказа от нея. Самата Елен признала пред приятелки, че той шумно я ухажвал, но... никога не поискал секс от нея!

Отношенията на Аръков с известни дами накараха разследващите да търсят причината за побоя в ревността. Запознати не изключват и гей история в случая, тъй като младият актьор имал доста обожатели и сред мъжете. 

Другата версия на разследващите е свързана с дългове. Според запознати Аръков взел голяма сума пари, за да отвори мексиканския ресторант "Ел торо" в един от столичните молове. Обектът е открит през лятото на 2013 г. Начинанието на Иво е в съдружие с приятеля му Антон Данев, който след завръщането си от САЩ подхвърля идеята. Двамата събират 40 000 лв. за капитал и стартират заведението, което освен в мола предлага и доставки на здравословна храна по домовете.

По-късно обаче Антон Данев се отказва от бизнеса и 

прехвърля дяловете си на Иво Аръков срещу 26 000 лева

Така артистът става едноличен собственик на заведението.

Тъй като няма ангажименти нито в киното, нито в театъра до дните преди побоя, актьорът се занимаваше главно със заведението си. Справка в Търговския регистър показва, че той е собственик на мексикански ресторант в столичния мол на бул. "България". Преди няколко месеца предприемачът актьор е основал и друга фирма - "Фиш ай", с регистрация на столичния бул. "Витоша". Според регистрите дружеството ще се занимава с курсове по актьорско майсторство, набиране на екипи за филми, спектакли и шоупрограми.


Надежда НЕНОВА

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG