И ДС агенти влизат във VIP Brother

И ДС агенти влизат във VIP Brother

Точно 70 години след 9.IX.1944 г. и 25 години след 10.ХI.1989 г. абсурдите на социалистическата епоха ще бъдат съживени в новия сезон на риалитито VIP Brother, съобщиха вчера официално от NOVA. Изданието на хитовото шоу ще мине под мотото "Образцов дом".

Авторите на проекта, фирмата на Нико Тупарев "Олд скуул", обещават, че ще накарат участниците да заживеят отново в тоталитарния свят, но той ще е изчистен от политика и драматизъм. С методите на вездесъщата Държавна сигурност "ВИП Брадър" ще плете интриги в Къщата и ще покачва напрежението. Предаването стартира по традиция в средата на септември и отсега се сочи като хита на сезона.

Както "Всеки ден" вече писа, един от вероятните участници в шоуто е журналистът Мартин Карбовски. Той е получил официална покана, но все още не е дал отговора си: "Особено подходящ е не само заради скандалния си имидж, но той все пак правеше предаване с име "Отечествен фронт", което идеално се връзва с концепцията ни за новия сезон", коментирали пред служители от NOVA продуцентите.

В момента преговори се водят и с авторката на книгата "Образцов дом" Ваня Щерева, радиоводещия Митко Павлов, втория човек в партията на Светльо Витков - Венци Мицов, както и с Мариан Вълев - Куката, който се сочи като звезда №1 за изданието. Много е вероятно и човек, обвързан с Държавна сигурност, да влезе в къщата, издадоха от екипа на шоуто.

Обсъждат се имената на бившия шеф на 6-и отдел Димитър Иванов, ген. Бриго Аспарухов и Красимир Райдовски. Има опция да влезе и внучката на комунистическия управник Гриша Филипов - писателката Людмила Филипова. Преговори се водят и с моделката Венета Харизанова, писателя Георги Господинов и актрисата Елен Колева. Тази година бюджетът за хонорари обаче е доста опоскан. Заради кризата от VIP Brother предлагали масово по 40-50 хил. лева на участниците. Единствено за Мариан Вълев били предвидени малко над 100 бона. В предишните сезони хонорарите на звездите се движеха в порядъка на 70-150 хил. лева, а според слуховете Тодор Славков и Азис дори са лапнали по 250 000 лева при участието си преди години.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG