Жена ли е причина за раздялата между Стойчо Стоев и Лудогорец?

Жена ли е причина за раздялата между Стойчо Стоев и Лудогорец?

Жена ли е една от причините за раздялата между Стойчо Стоев и Лудогорец? Това е въпросът, който си задават футболните фенове в Разград. Става въпрос за 28-годишната търновка Павлина Гешева. 

Още през април вестник “ШОУ” разкри замагическия любовен триъгълник, в който бе въвлечен вече бившият треньор на шампионите. В ужаса бе попаднал и бащата на Крисия - Марин Петров

 
Именно от април месец играта на Лудогорец взе да куцука. Тимът се представи на далеч по-ниско ниво в сравнение с периода, в който газеше и пишеше история в европейските клубни турнири. След това започна спадът. Тимът даже бе близо до сензацията – да изпусне абсолютно сигурната си трета поред титла. В крайна сметка Лудогорец отново стана шампион, но не играеше на висота. Това се видя при старта на новия сезон – загуба от новака Хасково с 0:1, нулево равенство с Черно море. В най-важния мач – снощи с Партизан, отборът не успя да вземе добър аванс преди реванша в Белград, завършвайки 0:0.
 
Казват, че от април месец насам Стойчо Стоев много се променил. Явно личните проблеми са оказали влияние и върху треньорските му качества, които той със сигурност притежава. Това пък от своя страна рефлектира и върху Лудогорец.
 
Упорито се говори, че в името на семейството си Стойчо е решил да сложи край на огромния ад, в който бе попаднал.
 

“Стойчо Стоев много обича жена си. Те са прекрасно семейство. В Разград обаче той едва не залитна настрани. Това доведе до напрежение между него и съпругата му. В крайна сметка той постъпи мъжки и реши да напусне Лудогорец, но да съхрани най-важното – семейството си. Разбира се, има и чисто футболни причини за раздялата, но проблемите му на треньорската скамейка са следствие на тези извън стадиона. Все пак Стойчо заслужава награда. Вижте какви успехи постигна - не само че взе всички купи в България, но и стигна далеч в Лига Европа, което е най-важното”, коментират близки до Стоев, който се задържа на поста в Разград точно една година. 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG