Иван П*тката - мъжът на злополучната родилка: Аз имам две копелета, ти също, изхвърли бебето

Иван П*тката - мъжът на злополучната родилка: Аз имам две копелета, ти също, изхвърли бебето
Иван Димитров е привикан на разпит за предумишленото убийство на бебето на любовницата си Пенка (Снимка: "Марица")
 
До страшни тайни, свързани с роденото и захвърлено в полето бебе, грижливо кътани седмици наред, се добра репортер на „ШОУ”. 

Иван Димитров - мъжът, с когото Пенка Тодорова живее на семейни начала в село Васил Левски, споделил с приятел, че е поставил ултиматум на изгората си: „Аз имам две копелета, ти също имаш две, друго не ни трябва! 

Изхвърли това бебе, иначе няма да се върнеш при мен, няма да те прибера обратно!”. Това разкриха местни хора, потресени от сътвореното от двамата любовници. 

Явно в момент на умопомрачение Иван, по прякор П*тката, е решил да сподели съкровената тайна с авера си. Той пък, под влияние на алкохол, я разказал на трети техен човек. Така истината излязла наяве. 

Преди двайсетина дни регионът на Карлово осъмна със страшна вест. Шивачката Пенка Тодорова - любимата на 60-годишния Иван, излязла по обед от работа от Интендантско обслужване Калофер, отишла в гората, родила момиченце, изоставила го и си тръгнала. 

На спирката припаднала от кръвоизлив. Местни хора извикали линейка. В болницата Пенка отричала да е родила, но медиците извадили от нея част от плацентата. По-късно 38-годишната майка на две пораснали момчета твърдеше, че не е знаела, че е бременна. Както си вървяла из гората, бебето изведнъж се „изхлузило” от нея и паднало. Тя се уплашила и избягала. Същите глуповати творения разправяше и мъжът й Иван. Само дето никой не обясни как така през работно време Пенка случайно отива сама в Калоферския Балкан, въоръжена с ножица, с която е прерязала пъпната връв на новороденото...
Пред „ШОУ” разследващите разкриха и други 

потресаващи подробности

Момиченцето е било намерено в локва в дере, широка около метър и дълбока около 60 см. Тя обаче е била достатъчна, за да се удави вътре бебето. Именно за това първоначално ченгетата часове наред не са откривали трупчето - защото то е било под вода, оплетено в мочурища и храсталаци, които са вътре в своеобразното планинско корито. Вторият оглед е имал за цел да докаже дали бебето се е търкулнало по стръмния наклон на дерето и само е паднало в локвата, или е било хвърлено там. Аутопсията пък ще докаже дали то е починало от удавяне, дали е било удушено и захвърлено там, или е живяло минути след това и се е търкулнало по наклона. 

Засега се знае, че бебето е родено живо, било е доносено, живяло е около 15 минути. Към момента майката, която три дни лежа в болница и след това се появи весела и усмихната във Васил Левски, е в болнични. „Първоначално тя ходеше на селското кафене всеки ден и демонстрираше непукизъм. Сега като че ли осъзнава какво е сторила, мълчалива е, затворена, не говори, не общува с никого. Угрижен е и Иван, кахърен ходи из селото. В понеделник той е бил привикан на разпит в полицията. Разследва се умишлено убийство”, допълниха още нашите източници. 

Карлово, 
Стоян БОЯНОВ
 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG