Тризначките: Изпратиха ни килър!

Тризначките: Изпратиха ни килър!
Тризначките си вдигнаха цената!
 
Прочулите се в „Биг брадър” Вяра, Надежда и Любов Станчеви са били заплашени от убийство! Това разкриха известните като Тризначки сестри във Фейсбук, а впоследствие няколко пъти потвърдиха информацията. „Скоро ще разкажем в ефир как изглеждаше килърът, който ни изпратиха... Скоро!”, написаха те в социалната мрежа. Момичетата взели доста на сериозно заплахите и дори подали жалба в полицията в Благоевград.
Репортер на „ШОУ” се свърза с Надежда, за да разбере кой е поръчителят на заплахите срещу тях. Тя обаче беше серт: „Ще кажа само, че ние от слава не живеем. Ще ни платят и в ефир ще разкажем всичко. Ако вие ни платите, и на вас ще разкажем. Омръзна ни да плащат на всички, а ние да не получаваме нищо!”, каза тя и даде за пример Николета Лозанова. „На нас трите ни се плаща като за една, а на нея – като за шест човека. С какво Николета е повече от нас, че ще взима толкова много?”, попита тризначката.

Все пак сестрите дадоха известни насоки във Фейсбук къде да се търси източникът на заплахите срещу тях. „Всичко започна от това, че ще съдим държавата в Страсбург за двете жилища, 

които са дарени лично от Тодор Живков! 

Но 4 мандата кметове в Благоевград се опитват да кажат, че тези жилища са под наем. При положение, че има доказателства! Винаги сме били за ГЕРБ, но когато стана официално, на някои хора не им е ОК! На никой не пречим, но не ни оставят на мира. Каквото и да правим - им пречим! Това е само в България!”, отсякоха последно те. 

Община Благоевград обаче заведе дело за 14 900 лв. срещу майката на тризначките миналата година. Любка Станчева дължи парите за неплатен наем на двата общински апартамента, в които живее близо 30 години. Натрупаната сума е за периода 1 юни 2009 - 31 март 2013 г., като само лихвите са 2600 лв. Апартаментите са съседни и се намират в ж.к. „Еленово" в бл. 69. Жилищата Любка Станчева е получила през далечната 1985 г., когато бъдещите звезди на „Биг брадър" се появяват на бял свят. Тъй като тризначките имат по-големи брат и сестра, вестта за многодетната им самотна майка стига лично до тогавашния генерален секретар на БКП Тодор Живков и той се разпорежда семейството да получи общинско жилище, волга, медицински работник, който да ѝ помага при грижите за бебетата, отоплителна печка от ТПК „Мир", спално бельо, легла за бебетата и ежемесечна финансова помощ.

Тогавашният кмет на Благоевград Захари Донев обаче се ограничава до 3 бебешки креватчета и два съседни общински апартамента в „Еленово", за чийто наем общинарите 

единодушно си затварят очите - 

първо, защото наемът по онова време е под 10 лв., и второ - защото Живков пропуснал да посочи апартаментът подарък от общината ли трябва да е, или само трябва да бъде осигурен на майката с 5-те деца.

В първото интервю, дадено в живота им, Вяра, Надежда и Любов разказваха колко лош пияница бил покойният им баща, как винаги са живеели много бедно, заради което децата им се подигравали; как искали да играят хандбал, но нямали пари за кецове и анцузи и как, като пораснат, ще станат фолкпевици като любимата им Румяна, която наскоро бе починала при автомобилна катастрофа. В същото интервю майката се оплаква, че от беднотия през зимата спят на студено и понякога децата си лягали гладни, а общината веднъж не се е сетила да направи подарък на момичетата й за именния им ден на 17 септември. Споделя и намерението си да отиде при тогавашния кмет Костадин Паскалев и да измоли от него да даде на 14-годишните тогава тризначки един павилион „да продават нещо, за да не гладуват”.

Вероятно и заради това до 2000 г. апартаментите, дадени на Любка Станчева, са се водели в списъците на отдел „Жилищно настаняване" като общински и с неплащан наем, но до участието на тризначките в „Биг брадър” никой не е и помисля да им търси наем. 
След като „звездите" обаче 

гушнаха 200 000 лв. от риалити шоуто 

общинарите решили, че могат да приберат, ако не целия наем за апартамента, то поне за последните няколко години. Освен огромната печалба на тризначките, мотив за решението на общината бил и фактът, че Любка вече не отговаря на условията за получаване на общинско жилище - през 1985 г. майката получила апартаментите като самотен родител на 5 непълнолетни деца, а много отдавна непълнолетни в апартамента нямало.

От община Благоевград потвърждават, че имат съдебен спор с майката на устатите риалити героини и че се съдят до крайното решаване на проблема. 

Заплахите за убийство обаче започнали едва, когато трите „звездни” благоевградчанки станали членки на ГЕРБ преди месец. „Ако бях на мястото на Бойко, щях да ви поканя за депутатки”, коментира техен приятел във Фейсбук. 

Надежда Станчева: 
Нико Тупарев ще яде калая!


Продуцентът на „Биг брадър” Нико Тупарев е следващият, който попадна под „секирата” на тризначките. По думите им, преди време той ги обидил тежко, като ги нарекъл „проститутки” и ги пратил в Монако, защото били "платени там".

„Истина е! Това за Монако ни го каза "продуцента" на” Биг брадър” Никола Тупарев! Вие си правете изводи за какво ги канят да влезнат във ВИП!”, коментираха благоевградските фурии във Фейсбук. „Това са пълни глупости. Вяра, Надежда и Любов са амбициозни момичета и не се занимават с такива работи”, защити ги веднага техен приятел в социалната мрежа. 

Повод за гнева на Тупарев вероятно е станал опитът на тризначките да изкарат още пари от риалити шоуто. Това обаче не ги е смутило и за миг и те обещават страшни разкрития както за задкулисието на предаването, така и за самия продуцент. „Тупарев е един човек, който се опитва да ни съсипва, но ще си остане само с това. Съвсем скоро, още тази седмица, Нико Тупарев ще яде калая! По благоевградски ще яде калая”, отсече Надежда пред „ШОУ”.

Надежда НЕНОВА
 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG