ТЪРСИ

Мис Джуки Габриела Радославова: Отказах на "Вип брадър" - не ме устройват условията!

Мис Джуки Габриела Радославова: Отказах на

Скандално известната „Мис Джуки” Габриела Радославова призна, че е имала желание да се включи в риалити формата „Вип брадър“, дори е получила и покана. Условията обаче не удовлетворили русата амбиция, а тя нямало да влезе само за слава. 

Макар да отказва да разкрие подробности относно предложения договор, нашият репортер остава с впечатление, че продуцентите са й предложили нисък хонорар, а в замяна очаквали да прави интриги и да дразни останалите съквартиранти. 

 


- Габи, получила си покана за „Вип брадър“, нали така? Каква е причината да откажеш? Ако беше влязла в Къщата, какво щяхме да видим от теб? 
- Да, получих и бях навита да участвам. Исках го, но не се договорихме с продуцентите, а аз не мога да се съглася да вляза, само и само да ме дават по телевизията. Условията не ме устройваха, не става така… От мен щяхте да видите шоу – знаете, че обичам да се забавлявам – видяхте го в „Комисията Павлов“ и „Горещо“, щяхте да ме видите и такава, каквато съм всъщност, и всички щяхте да си промените коренно мнението за мен.

- Във Фейсбук написа доста интересен статус: „Спрете да си плащате на пиари, за да пишат за вас, аз не си плащам – бъдете интересни и забелязани, без да си плащате, стига сте съскали, стига завист и злоба“. Кого визираш с тази публикация - аз останах с впечатление, че се отнася до някои от бъдещите брадъри?
- А, не! Не се отнася за някой от участниците, а за всички наши ВИП-арски звезди и звездички, които много си повярваха, но трябва да се приземят на земята. Те забравят, че се пише за тях само защото си плащат, иначе интересът е нулев. И аз съм си плащала на ПР 2-3 пъти, признавам си, но това беше преди време и за кратко. Аз не се нуждая в момента от това да си плащам, за да съм забелязана. Но ако един ден и около мен няма интерес и не съм забелязвана, сигурно отново ще си плащам (смее се). Затова съветвам нашите звездички да бъдат по-умерени в изказванията си, когато визират мен, защото на тях им се налага да си плащат и злобата им избива. Нека спрат да си плащат и да видим колко ще са забелязани. 

- Веднага се сещам, че Ирина Тенчева - жената на продуцента и тв водещ Иван Христов, индиректно те нападна, като сподели, че й е писнало от моделки с претенции за тв звезди….? 
- Да - ние сме се били бутали, искали сме да ставаме телевизионни звезди… Ами и така да е, ама 

ние не можем да се доредим от тях!

Те така са хванали телевизиите и не ги пускат, а трябва да се даде път на младите. Вече на хората им писна да гледат едни и същи лица постоянно – едни и същи предавания, водещи, гости… и все едно и също. Те затова телевизиите ще фалират, трябва да се измислят нови неща с младите момичета. 

- Твърдиш, че не се дава път на младите и че гледаме как остаряват водещите на екран - кого визираш и чие място би заела?
- Ако вземат най-накрая да подновят водещите, които умират за медийно внимание и ги гледаме нонстоп по телевизора, то даже не ги и гледаме, личи си – фалит след фалит (смее се). Бих влязла в различни роли, аз умея да играя. Най-много мисля, че би ми отивало спортно предаване - това е моята страст.

- Би ли се впуснала в друго риалити предаване? 
- Ооо, да! „Къртицата“ за мен е най-оригиналното предаване, супер много идеи, огромен рейтинг. То е много различно и там не се влиза само за интригите, а за да се играе. Продуцентите измислят много интересни неща и забавни игри, дори и страшни, които ти дават възможност да изпробваш себе си, да усетиш адреналина, страха…

- Разкажи ми сега за намерението ти да нощуваш в „Къщата на ужасите” в село Мусачево? Откъде дойде това желание и какво знаеш за въпросната къща? 
- За къщата в Мусачево ми се върти в главата да е нещо като филмите, които сме гледали. 

Страх ме е, признавам си

Чувала съм много зловещи истории за тази къща, всички знаем, че е прокълната. Още не знам кога ще се случи това, какво и как ще бъде. Аз нещата си ги представям като по филмите, които само сме гледали. Искам да направя репортаж, който да е като малък филм или риалити, да влязат една групичка хора вътре, мисля, че това нещо ще е с огромен успех. 

- Виждаш ли се като жена на политик, министър? 
- Не, не се виждал като жена на такъв мъж. А то из тях няма голям избор, пък и като ги виждаме какви са лъжци… Визуално ми харесва само бившият ми шеф Бареков и му пожелавам много успех, аз гласувам за него. 

- Говори се, че си преспала с доста футболисти, включително с целия отбор на ЦСКА!? Оттам ли идва твоята привързаност към отбора? А вярно ли е, че мечтата ти е да спиш с Кристиано Роналдо?
- Аз в живота си съм имала връзка само с двама футболисти. Истински футболисти, а не такива, които си мислят, че разбират от футбол. Аз съм истински червен фен и любовта към отбора не е заради някой мъж! Футболът докосва сърцето ми така, както нищо друго не може. Аз се радвам и страдам с отбора си. Само ЦСКА! А Кристиано Роналдо е мечта на всяка жена на планетата, не само моя. Той е най-добрият, просто всички футболистчета могат само да го гледат и да мечтаят да са като него. Той е много специален футболист, тази година изпочупи всички рекорди и обра всички награди.

- След победата на „Лудогорец“ ти леко се подигра с отбора и доста техни фенове скочиха срещу теб…
- Да, защо да ги подкрепям?! Те да не са националният отбор? Нали си имат фенове - нека си ги подкрепят! Жалко е, че има някакви човешки недоразумения, които забравят какво е любовта към футбола и към любимия отбор, и други, които въобще не са стъпвали на стадион и нямат въобще представа от футбол. Един познат беше ходил на мач на „Лудогорец“ и ми звъни след това и вика: „Знаеш ли какво се говореше на стадиона?: „Абе, кои са наш`те?!”, после: „С какво ще се прибираме, седнал си ми на мястото“…”. Смешно е, нали? Това на мач на ЦСКА никога няма да го чуете! Аз никога няма да подкрепя друг български отбор, защото съм истински фен и победите на другите по никакъв начин не ме вълнуват. Псевдофеновете нека си ги подкрепят. 

Едно интервю на Красимир КРАСИМИРОВ

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG