Отмъщението на бившите

Отмъщението на бившите

Режисьорът на музикални клипове Люси Иларионов хвърли бомбата, че певицата Мария Илиева си ляга с всеки, с когото работи. Двамата бяха гаджета преди години и на тази основа бившият певец от група „Ъп Даун” често пуска в медиите компромати от времето, в което с изпълнителката са делели една постеля. Освен тях има още много други бивши гаджета, които редовно си вадят публично кирливите ризи, пише "Монитор" в обзорен материал.Люси Иларионов е гадже с Мария Илиева в началото на професионалния й път. Сега някогашният певец от група „Ъп Даун” обича да се хвали, че той е сред хората, които са дали тласък на нейната звездна кариера. „Мария Илиева е добра манипулаторка на мъже”, разкрива Люси пред списание LOVEStyle. Преди ден Иларионов каза отново, че Мария си лягала с младите момчета, които участвали в шоуто X Factor, където тя е съдия. Режисьорът на музикални клипове критикува и попадането на певицата в класацията на списание Forbes за най-влиятелните лица от родния шоубизнес.

„Не може тази година, когато излиза това парче „Видимо доволни” и всички са на мнение, че рейтингът на Мария Илиева пада стремглаво надолу, да я обявяват за най-влиятелната дама в българския шоубизнес! Кое й е влиятелното?! Че без проблем си ляга с всеки, с когото бачка?!”, излага аргументите си режисьорът.

Камелия псува Люси Дяковска заради апартамент

Скандал заради апартамент в столичен квартал спретна Камелия Веселинова на бившата си изгора Люси Дяковска. Спорният имот бил купен с парите на певицата, но се водел на името на любовницата й. След като двете жени скъсаха, Люси искала да се отърве от панелката, но Камелия не била съгласна. Преди месец тя изпуснала нервите си пред нотариусите и буквално разплакала къдрокосата звезда с повече от грозни обиди, които й хвърлила в лицето. От миналата зима Камелия и Люси окончателно скъсаха. Дамите няколко пъти се събираха и разделяха след участието си в риалити формата на Нова телевизия VIP Brother в края на 2012 година. Преди месец гръмна и новината, че Камелия живее с новата си изгора - дъщерята на певицата Йорданка Христова - Ивана Стоичкова.

Люси и Камелия се срещат за първи път през 2009 година. Блондито е салонен управител в столично заведение. Там попада и Люси заедно с група фенове след тв участие и любовта между двете жени пламва.

Сашо Майонезата обвини Елен Колева в морална изневяра

През 2011 година на Руския бал актрисата Елен Колева става сензация, показвайки на светло своя възлюбен - Александър Найденов. Бизнесменът, освен че е с 25 години по-възрастен от нея, е и семеен. През лятото на същата година двамата признават, че дори живеят заедно. Заради Елен шефът на фирма „Олинеза” напуска съпругата си. В началото отношенията им са като в приказка. Колева започва да се появява по събития с лъскави дрехи, кара и мощен автомобил, нанася се и в апартамента на Александър. Първата раздяла между влюбените е през 2013. Тогава Найденов дава серия от интервюта, в които твърди, че Елен си лягала с всеки срещнат.

Бизнесменът допълва ,че иска да я гледа как се гърчи в калта. В началото на тази година двамата се събраха за кратко. Приказката окончателно свърши през юли, а в началото на септември Елен бе уволнена от трупата на Народния театър. Всички заподозряха дългата ръка на Александър зад това. В свои интервюта той обясни, че изритал Елен, защото тя била „морална шантонерка”.

Ирен Кривошиева извади на светло тайния син на Ламбо

През 2010 г. една от най-дълго пазените тайни в българския светски елит излиза наяве - Стефан Данаилов има извънбрачен син Владимир, от актрисата Ирен Кривошиева. Преживелиците си със звездата от „На всеки километър” Кривошиева описа в книгата „Моят грях”. Любовната афера между някогашния секссимвол Данаилов и Ирен започва през 80-те години на миналия век. Тогава Кривошиева е в трупата на театър „Сълза и смях”. Тя буквално е обсебена от Стефан, преследва го на всяка крачка. Двамата изкарват доста страстна връзка. Краят идва с появата на Владимир. Актьорът отказва да признае бащинството.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG