Домашно насилие и финансови проблеми разделиха Ирена Милянкова и Росен Чолов

Домашно насилие и финансови проблеми разделиха Ирена Милянкова и Росен Чолов
Ирена Милянкова
 
Ирена Милянкова и Росен Чолов се разделиха след 14-годишно съжителство, поредица от драми, скандали, ревност и обвинения към Чолов за склоняване на манекенки към проституция. В крайна сметка манекенката не издържала и взела решение да си тръгне завинаги от съпруга си независимо от факта, че остава сама с четири деца и без пари. Всъщност до момента двамата са се разделяли и събирали повече от десет пъти, а причината според запознати винаги била една и съща – домашно насилие.

Както е известно, Ирена Милянкова има четири деца от Росен Чолов. Двамата се залюбват, когато родената в Разград девойка започва работа като модел на „Визаж”... 

Irena_vatre.JPGЕдва 14-годишна! 

Росен, който е в модната агенция още от създаването й, веднага хлътнал по невръстното момиченце и скоро след това двамата вече имали 2 деца. Запознати разказват, че отношенията между съпрузите не вървели добре още от самото начало. Ирена много се страхувала от влиятелния си мъж и от силните му връзки в подземния свят. Не е тайна, че бизнесменът минава за един от най-близките хора на бившите сикаджийски босове братя Маргини. Говори се дори, че именно Красимир Маринов - Големия Маргин, е кум на младото семейство.

Проблемите между Милянкова и Чолов не са от вчера. Твърди се, че бизнесменът редовно посягал на майката на четирите си деца от ревност. Връзката им не вървяла от години, а крехката Ирена ставала редовно жертва на домашно насилие. И, както твърдят запознати, раздялата им се случва още през 2012 г., покрай аферата с проституиращи манекенки, след която Чолов бе арестуван. Според информации той лично подбирал и качвал снимките на момичетата на сайта на управляваната от него модна агенция FH1, зад която се твърди, че всъщност стоят Маргините. Тогава обаче Ирена така и не събрала кураж да разтрогне брака си. 

В този период Чолов, който, освен шеф на FH1, е и бивш председател на федерацията по ръгби, бе арестуван в дома си по обвинение в сутеньорство и прекара 8 месеца в килия на Националното следствие. След решение на Специализирания съд през август миналата година най-после той видя свободата. Стана ясно, че магистратите са свалили голяма част от обвиненията срещу сикаджията. Причината била повече от прозаична – проституиращите моделки до една отрекли да са склонявани към секс срещу пари от Чолов. Прокуратурата пък твърди, че в бизнеса с плът му помагали Ралица Любенова, шофьорът му Пламен Кирилов и манекенката Диана Петрова. Бизнесменът преглеждал първо заявките от по-заможни господа на „секретен телефон”, след което Любенова давала указания на момичетата и събирала парите от сеансите с тях.

В същото време миловидната Ирена мина през страшни проблеми в брака си, включително бе на косъм да се разболее от анорексия. На едно от съдебните заседания тя се появи цялата в черно, с бледо и изпито лице. Изглеждаше като човек, който не е спал и не се е хранил от дни. Решението й да приключи окончателно съвместния си живот с Росен Чолов, както изглежда, тепърва ще й носи освен така желаната свобода, и 

серия от неприятни последици

Близки до миската твърдят, че бизнесменът бил бесен от решението на Ирена да го напусне и я заплашил, че ще я остави без пукната пара. Той щял да се грижи единствено за издръжката на четирите им деца, а майка им заплашил да съсипе... 

„Ирена е много притеснена сега, затова не дава интервюта никъде в медиите. Тепърва трябва да обяснява на децата си защо се еIrena_Milyankova13.JPG разделила с баща им. Това е тежък период от живота й, с който, вярвам, че тя ще съумее да се справи, както го е правила досега. Животът й се обърка много, но тя винаги е намирала решение на проблемите си. Мисля, че колкото и да й е трудно, далеч от него ще й е в пъти по-спокойно, както и друг път се е писало, той често й посягаше”, споделя близка до Милянкова. И действително - до редакционното приключване на броя тя не отговори на телефонните ни позвънявания.

Междувременно стана ясно, че за да се справи някак със затрудненото си положение и пълния финансов колапс, Ирена Милянкова се е принудила да стане продавачка на чанти, колани и портмонета в столичен бутик. Според информациите заплатата й там е не повече от 700-800 лева, които обаче били крайно недостатъчни за нея и четирите й деца. Моделката от години бе свикнала да живее в лукс и добри възможности и участията й в ревюта бе единственото, което е работила до момента. Като продавачка в магазина тя срещала някои трудности, дори вече имала няколко забележки от страна на собствениците, но получила втори шанс от тях, тъй като й били близки приятели. 

Доскоро в грижата за четирите й деца й помагаше жена, на която обаче сега не е ясно дали Милянкова ще може да продължи да плаща. Затова понякога малките са в Габрово – със свекървата на моделката, друг път в Разград – с майката на Ирена.

Припомняме, че през май тази година Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество (КОНПИ) запорира имущество на стойност 521 000 лв. на Росен Чолов. Проверката срещу него е започната още през януари 2013 г., след като той е привлечен като обвиняем за участие в организирана престъпна група за сводничество. По искане на комисията Софийският градски съд е допуснал обезпечение на къща в Горна баня на стойност 520 хил. лв., купена с кредит, който е наполовина изплатен, банкови сметки и дружествени дялове, притежавани от съпругата Ирена Милянкова. Установеното от инспекторите на КОНПИ несъответствие между доходите на Чолов и разходите на 6-членното му семейство за последните 10 години, 

възлиза на над 330 хил. лв. 

Сериозно перо в тези разходи са били честите пътувания извън страната. Както става ясно, стойността на бъдещия иск срещу бизнесмена е 555 507 лв. 



Моделката членувала в тайна секта на богаташи!

Актрисата от „Под прикритие” и модел Ирена Милянкова е член на малко познатото у нас тайно общество на Каприкканците. Членовете му имат паспорт за измисленото Кралство Каприкка, чиято територия според малкото информация в интернет се намира в Англия. Поданици на въпросното Кралство били предимно богати хора, а под герба му са наредени фирмените знаци на марки като „Версаче”, „Порше”, „Картие” и „Майбах”. Пряката връзка на Милянкова с Кралство Каприкка е близката й приятелка Светлана Петрова, която също е работила като манекенка. Двете били съдружнички и в софтуерната фирма „А115”, където си партнират с Йордан Димов – компютърен експерт. В миналото „А115” е една от първите фирми, разработващи софтуер за смс-паркиране. На сайта на фирмата пък е посочено, че централата й е базирана в Лондон, но има офиси и в Дубай.



Мъжът й имал афера с „Мис България 2006” Славена Вътова?

Твърди се, че в момента, в който Ирена Милянкова получава роля в сериала “Под прикритие”, напрежението между нея и Чолов отново ескалирало. Според мълвата в този период скандалният бизнесмен завързал любовна афера с „Мис България 2006” Славена Вътова. Припомняме, че преди време в интернет беше разпространено клипче с брутални порносцени между бившия боксов национал Сергей Рожнов и жена, за която се твърдеше, че е Славена. Тогава миската категорично отрече да се е снимала в подобни клипчета и заяви, че всичко е плод на монтаж. Същевременно обаче излязоха и куп сведения, че името на Вътова присъства в тайния каталог на “Визаж”, в който на избрани бизнесмени се предлагат манекенки за “лични дефилета” на определени цени. 

Според информация, публикувана в мрежата, миската „вървяла” за около 1000 евро на час или към 12 000 евро за денонощие. Славена също така дълго време беше любимка на Евелин Банев – Брендо, като в продължение на 2 лета прекарваше времето си в хотела му “Малтийския замък” в Лозенец. Всичко между нея и Банев обаче приключило, след като бившата му съпруга Моника Добринова разбрала и взела мерки. Така Вътова била принудена на пожар да си намери нов спонсор. Тя се спряла на падналия си по нея Росен Чолов. Запознати разправят, че скандалният бизнесмен не само разхождал Славена из курорти по цял свят, но и дори наел апартамент за майка й, като редовно плащал издръжка от няколко хиляди лева месечно за родителката на родната миска. Към днешна дата аферата между Славена Вътова и Росен Чолов очевидно е дълбокото минало. Наскоро брюнетката обяви официално годежа си с бизнесмена Юлиян Цолов.

Подготви Анелия ПОПОВА
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG