Преглед на местния печат

Преглед на местния печат

„Струма“

С 4 т взрив 8 сапьори разчистиха край с. Бело поле трасе за АМ „Струма“

С 4 т взрив 8 сапьори раздробиха скали в участъка от АМ „Струма“ – Лот 2 в района на с. Бело поле.

 

2142 лв. връща на Здравната каса стоматологът от Яворница д-р К. Даскалов, край 4 г. здравния пакет на пациентка, глобяват го 1440 лв.

Стоматологът д-р Константин Даскалов от село Яворница връща надвзети от Здравната каса 2142,67 лв., за три години има наложени санкции за 1440 лв.

 

5-часов пленум на БСП в Благоевград не успя да свали д-р Пандев от лидерския пост, основният му критик А. Балабанов, огорчен, напусна общинския партиен съвет

Няма да има оставки на общинския председател на БСП в Благоевград д-р Владимир Пандев, това е крайният резултат от близо пет часа бурни дебати на разширен пленум на партията в Благоевград миналата вечер.

 

Собственикът на зеленчуков магазин залови крадец, влязъл да тараши в буса му посред бял ден

Собственикът на зеленчуковия магазин срещу мола в Благоевград „щракна“ белезниците на нагъл крадец. 35-годишният Живко Терзийски залови апаша да тършува посред бял ден в буса му „Ивеко“.

 

 

“Вяра”

Колажна снимка на Мая Манолова с червени балони в ръце във формата на пенис развесели фейсбук

Снимка – колаж на депутатката от БСП в Кюстендил Мая Манолова, взриви фейсбук мрежата вчера.На нетрадиционната картичка ясно се вижда как доскорошната зам.-председателка на НС държи в ръцете си три червени балона във формата на пенис. Снимката отприщи редица коментари във форума, някои от които доста дебелашки, други поздравяваха елегантната дама за оригиналноста, а трети коментираха, че балони в подобно съчетание отиват единствено в ръцете на червената фурия.

 

Зам.-кметът на Дупница Олга Китанова си би камшика към София още в 13.30 часа, секретарката Таня Даскалова обърна плочата за 2 часа от „тръгна си за столицата” до „отпуска е 2 дни”

Зам.-кметът на Дупница Олга Китанова си би камшика към София вчера още в 13.30 часа. Това съобщиха група дупничани, които дойдоха в редакцията на вестника. Те изразиха своето разочарование от факта, че Китанова системно отсъства или се мярка за по 2-3 часа в общината и си тръгва.

 

Лидерът на ДПС Лютви Местан се шмугна през задния вход в община Кюстендил, заинати се: Няма да оттегля Бат Сали

Лидерът на ДПС Лютви Местан използва задния вход на община Кюстендил, за да пристигне на срещата с кметовете Петър Паунов и Методи Чимев и да им заяви, че няма да оттегли Александър Методиев от Народното събрание. За разлика от шефа си, общинският председателят на ДПС Емил Венев и втората в листата Ана Благоева – бивша миска, изтичаха през парадния вход.

 

Машинният инженер Петър Перусанов оглави Общинска служба „Земеделие” в Сандански и Петрич, прекратиха правомощията на И. Пашов да подписва документи

Машинен инженер стана шеф на „Общинска служба „Земеделие” в Сандански и Петрич. Петър Перусанов ще отговаря за двата града. Той заема мястото на досегашния началник Станислав Марчев. Инж. Петър Перусанов е дългогодишен служител в Общинска служба „Земеделие и гори” в Петрич.

 

Общинският лидер на червените младежи Асен Балабанов подава оставка с гневно фейсбук писмо: Спрягат общинския съветник Милан Богдански за областен лидер на БСП в Пиринскона мястото на Юлиян Гошев

Общинският съветник Милан Богдански е най-вероятният нов областен лидер на БСП в Пиринско. Това се коментира в средите на столетницата в Благоевград, след като сегашният областен лидер Юлиян Гошев обяви преди месец, че обмисля да подаде оставка. По този начин той поема персонална отговорност за катастрофалния резултат на изборите.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG