ТЪРСИ

Повелителят на Скунксовете Боби Ваклинов, се сгоди

Повелителят на Скунксовете Боби Ваклинов, се сгоди

Репортерът на "Господари на ефира" Боби Ваклинов се сгоди за приятелката си Ивана, съобщи той във Фейсбук. Двамата са заедно от близо година, а почти от толкова време делят общ дом. Влюбените се запознали благодарение на шоуто за гафове, където девойката карала стаж през лятото и от тогава са неразделни.Журналистът избрал деня преди рождения ден на избраницата си, за да й отправи най-важния въпрос в живота си, с надеждата да чуе заветното „да". Ваклинов, когото често можем да срещнем по софийските улици в дебнене поредната си жертва, бъдещ носител на „Златния скункс", е измислил особено оригинален и романтичен начин да поиска ръката на любимата си.
 


Боби сложил пръстена в купа с орехи и докато двамата гледали филм пред камината й я поднесъл. „За малко да си счупи зъбите, беше доста изненадана. Първоначалната ми идея беше, да я събудя като й пусна кучето (б.а. джак-ръсел териер) в леглото, докато спи с табела „ще се омъжиш ли за мен". В последствие обаче се притесних да не реши, че малкият й предлага и да ми я открадне", шегува се младият шоумен, пише "Всеки ден". 

„Истината е, че съм заложил символика във всичко. От една страна е камината - символ на домашното огнище и топлина, които искам да й дам, а от друга са орехите - да си знае, че съм костелив и да има едно на ум", споделя през смях Ваклинов. Красивата Ивана пък в момента кара магистратура в НБУ, специалност Бизнес администрация, Мениджмънт и Лидерство.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG