Красимира Кенова: Жоро Игнатов ме преследва и заплашва!

Красимира Кенова: Жоро Игнатов ме преследва и заплашва!
Жоро Игнатов
 
Главният редактор на „Съдебен спор” Жоро Игнатов и редакторът Савина Георгиева подлагат на постоянен тормоз вече повече от две седмици младата майка Красимира Кенова. Тя се обърна към „ШОУ”, за да се оплаче от тормоза, на който е подложена, вследствие на отказа си да разкаже личната си история пред камерата на Нова телевизия. 

Съдбата на 25-годишната Красимира Кенова е повече от необичайна – след като завършва средното си образование, тя започва работа като охранител, но не задълго. Тя решава, че е време да стане майка и чрез обява за запознанство в интернет среща 60-годишния Валентин. 

Съжителството им обаче не продължава дълго и бременната Краси заживява отново с родителите си. Въпреки подкрепата от страна на семейството си младата жена се страхува, че трудно ще се справи с орисията да е самотна майка без никаква финансова стабилност.

Красимира е била герой на предаването „Град на ангели” на 4 май тази година. Тогава Ирина Тенчева посредничи за срещата й с фолкпевицата Цветелина. И става ясна историята й за връзката й с Валентин. 

Ето какво разказа Красимира пред „ШОУ”:

„Преди три години Жоро Игнатов ме накара да се появя в предаването „Съдебен спор”. Тогава водех битки с „Топлофикация”, пишех много в социалните мрежи и под предлог, че моята история с компанията ще бъде излъчена, ме убеди да отида в студиото. Вместо това обаче ме направи за резил, защото използва всичко, което бях писала в интернет срещу „Топлофикация”. А там не си бях мерила много приказките. Подведе ме и ме изложи.

Три години по-късно, неговата секретарка ли е, асистентка ли е - Савина, ми се обажда и ми казва: „Краси, здравей! Отдавна не сме те чували. Търсиме те, ако имаш някаква тема, да ти помогнем...”. Отговорих й, че нямам тема, макар че с бившия ми мъж си имам сериозни проблеми, но в никакъв случай не желая да се снима в предаването. 

Савина обаче настояваше да се снима. Даже от предаването се опитаха да ме накарат в понеделник вечерта да ходим при бившия ми мъж да снимаме. Аз обаче отказах категорично и им заявих, че няма да си мъкна детето по нощите навън в студа. 
Тогава започнаха ужасни телефонни обаждания. 

Псуваха ме. Наричаха ме „к*рва”, „страхливка”, „параноичка”

Лично Жоро Игнатов ме заплаши, че ако се опитам да спра предаването, ще заведе дело срещу мен и апартаментът на баща ми няма да стигне да му изплатя обезщетението. 

Да, казах им, че съм завела дело срещу бившия си мъж, но не съм им давала никакви подробности. Аз съм обикновен човек, не желая личният ми живот да се развява по медиите. 

Аз съм завела дело срещу Валентин да си припознае детето. Снощи (неделя – б.а.) му звъннах, но ми вдигна... Жоро Игнатов! Останах като гръмната! После започнах да го търся него, за да му поискам обяснение какво прави там без мое съгласие. 

Освен това аз не съм давала никакви подробности, не съм казвала къде в Нови хан живее бившият ми. Но въпросът е, че Жоро Игнатов си позволява по най-брутален начин да използва историите на обикновените хора и да печели пари. Това са мои лични истории между мен и Валентин! Каквито и проблеми да имаме, ще си ги решим, където им е мястото, а именно - в съда. 
Днес сутринта се чух с Валентин. Той каза, че предаването ще се излъчи. „Какво искаш прави, това е”, каза той.

Тук ще вметна, че Валентин е човек пропаднал, който по никакъв начин няма да се грижи за детето. Той е алкохолик, психически болен, който по всякакъв начин би навредил на детето. Той, ако е баща на място, нямаше да ме изгони бременна в петия месец и да изкарва кой ли не за баща на детето. Даже снощи пред Жоро Игнатов 

каза, че баща на детето е... моят баща! 

За тези приказки лично ще съдя Валентин! 

Това е моя лична история и ще си я решим с него. Не искам това да става достояние на цял свят. 

Многократно правих опити да се свържа с шефовете на Нова телевизия, но никой от тях не се отзова на молбата ми. Един от юристите ме успокои, че темата няма да се излъчи, но аз не вярвам. Искам среща с Вики Политова, за да не се излъчи нищо от тази история в ефир! Ако това обаче се случи, ще заведа дело не само срещу предаването, но й срещу Нова телевизия”, заяви пред репортер на „ШОУ” Красимира Кенова.

Без да се месим в програмните решения на Нова телевизия, нито да влизаме в ролята на цензури, припомняме Конституцията на Република България: 

Чл. 32 (1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.

(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.

Надежда НЕНОВА
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG