Днес ще е облачно и студено

Днес ще е облачно и студено

Днес времето над Северна България ще се задържи предимно облачно, но без валежи. Над по-голямата част от Южна България ще бъде с разкъсана облачност, на места и слънчево. Ще духа слаб източен, в източните райони до умерен северен вятър. Максималните температури ще са между 1° и 6°, в крайните югозападни райони до 10°-11°.

 

За Благоевград максималната температура днес ще е 6°, а минималната (-1°), за Банско 8°/1°, Разлог 9°/1°, Дупница 5°/-1°, Кюстендил 6°/-2°, Перник 3°/-2°, Гоце Делчев 11°/3°, Сандански 10°/1° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 10°, а минималните до 1°.

 

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и през деня слабо ще се понижи.

Над планините облачността ще намалее до слънчево. Вятърът по билата ще е умерен от изток-североизток. Максимална температура на 1200 метра около -2°, на 2000 метра около -7°. 

По Черноморието ще духа до умерен, а по носовете все още на моменти и силен северен вятър. Облачността ще е значителна, но през деня ще се разкъса и намалее. Максималните температури ще са от 3° по северното крайбрежие до 5-7° по южното. Температурата на морската вода е 10°-12°. Вълнението ще е 3-4 бала.

 
 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG