Преглед на местния печат

Преглед на местния печат

„Вяра“

Шефът на „Софурбан” Георги Манолков разби слуховете за голямата афера „Кракра Пернишки”: Изваденият от площада гранит е в двора ми

Производителят на плочките за площада в Перник Георги Манолков разби слуховете, че се въртят далавери с премахнатия от центъра на града гранит. Половин Перник звъня в редакцията на „Вяра” с информация, че гранитната настилка на площада от 20 000 кв.м е най-голямата далавера на екскметицата Росица Янакиева. До ден днешен новата зам.-председателка на парламента не е дала отчет къде ще отидат въпросните плочи, което буди подозренията на хората. Те смятат, че хубавите гранитни плочи вече украсяват частни имоти на местни величия.

 

97-годишната Зорница от Дупница разкри: Тайната на дълголетието е във водата, очите се мият със студена

97-годишната баба Зорница от Дупница разкри тайната на дълголетието си. Мийте очите си само със студена вода и ще прескочите век, издаде чевръстата дупничанка.

 

Минният бос Красимир Михайлов грабна поръчка за 62.5 хил. лв., чисти пътищата в Бобов дол

„Руен холдинг” продължава да чисти пътищата през зимата в община Бобов дол. „Руен холдинг” беше единственият кандидат, подал оферта за предоставяне на обществената поръчка, съобщи кметът Кирил Станчев. Протоколът на комисията с председател главния инженер на общината Валери Георгиев вече е изготвен, но договорът с кюстендилското акционерно дружество, все още не е подписан.

 

Кметът на Кюстендил Петър Паунов внесе промени в Избирателния кодекс, иска 100 мажоритарно избрани депутата в парламента

Кметът на община Кюстендил Петър Паунов и председателят на Общинския съвет Иван Андонов са подписали предложения за промени в Изборния кодекс, това заяви градоначалникът пред минипарламента. Очаква се до дни предложенията да бъдат внесени за разглеждане в Народното събрание.

 

Кметът на общината д-р Атанас Камбитов обяви на пресконференция: Община Благоевград с 20% по-голям бюджет през 2015 г., изграждаме два нови моста – срещу общежитията на АУБ и над баражите за тенис кортовете

57 милиона и 600 хиляди лв. е проектобюджетът на община Благоевград за 2015 година. Проектът на новия бюджет  е с 20% по-голям от този за настоящата година. Завишението е изцяло на прогнозирани собствени приходи, при положение че няма да се повишават данъците и таксите. Това съобщи кметът на община Благоевград Атанас Камбитов на пресконференция вчера и подчерта, че бюджетът е оптимистичен.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG