Виолета на Китаеца: Цяла София знае, че Калина и Тодор са спали!

Виолета на Китаеца: Цяла София знае, че Калина и Тодор са спали!

Ники Китаеца се разплака в ефир, след като призна, че е изневерявал многократно на жена си – певицата Виолета. Изключително интересна е реакцията й на спонтанните неговите думи, затова и „ШОУ” я потърси за коментар. 
 


Violeta_vatre.JPG- Виолета, какви бяха взаимоотношенията ви с Китаеца, преди той да прекрачи прага на „Биг брадър”?
- Такива, каквито са били винаги. Всичко си е наред при нас, заедно сме, обичаме се и си гледаме детето. Опитваме се да развиваме сферата, в която той сега се е насочил – фитнеса, искаме да мине на едно доста професионално ниво, и то в чужбина. По-сплотени сме отвсякога. Идеята да влезе в това шоу беше точно за да покаже това негово лице. Сега влиза сам, знаем преди години с кого е влязъл (визира Азис – б.а.) и какво се е показало и афиширало тогава, и сега влезе с идеята да покаже, че всичко това е било един ПР и той си е съвсем нормален мъж с ориентация само към жени. 

- Как реагираш на неговите опити за ухажване към Калина Паскалева?
- Прекалено много внимание му се отдаде на цялото това нещо. Ще ти кажа, че това съм го възприела като една игра, това е шоу и всеки, който влиза вътре, е с някаква мисия. Аз съм сигурна в Ники, нямам никакви притеснения и опасения, че между него и Калина има нещо сексуално, любовно. Всичко е една игра. 

- Отвън се говори, че вие предварително сте имали разговор, в който той ти е обяснил, че трябва да се впише в някаква подобна интрига и всичко е за пред камерите. Дори Калина е била включена в уговорките...?
- Не, с Калина не се познаваме. Виждали сме се един-два пъти, но е било преди много време. Преди да влезе в Къщата, 

Ники ми каза, че ще флиртува, но той си е такъв 

В средите, в които сме, се говори, че Тодор и Калина се познават доста преди тази къща и че са спали. 

- Смяташ ли, че Ники използва Калина, за да докаже на обществото, че наистина е мъжкар и да изтрие своето гей минало?
- Ако на хората това им е нужно – нека си мислят това… Той влезе с идеята да разкрие каква е била историята с Азис и основно беше съсредоточен върху това. 

- Разделяли ли сте се през съвместния ви живот? За какво се карате най-често?
- Нямам големи и сериозни скандали, основно спорим във връзка с детето, с негово възпитание. Аз съм малко по-нервна на моменти и това в много случаи рефлектира върху детето. Казвам му по-остро някои неща и често спорим на тази тема, но той е много прав, когато ми прави забележки за това. Така ни се е стекъл животът, че сме минали през много трудности и това ни е направило изключително добри приятели и си имаме огромно доверие. Не сме се разделяли, откакто сме заедно, но сме имали някакви неразбирателства помежду си. Беше се писало, че съм се изнесла от него, събрала съм си куфарите и съм си заминала в Плевен, което не е така. 

- Сподели, че сте минали през много трудности – включват ли се и финансови затруднения?
- Кое семейство ги няма? 

- Ники призна в Къщата какви са били истинските му взаимоотношения с Азис – че всичко е било ПР. Как ли е реагирал Азис на разкритията на мъжа ти? Чувала ли си се с него след това?
- Не, нито сме се чували, нито сме си писали след думите на Китаеца в Къщата. При условие че всичко това е било само ПР и имидж за момента, смяташ ли, че Ники трябва да поддържа и слугува на това нещо цял живот? Не смятам! Той има мен, детето ни и ясна представа какво иска да прави и накъде да се развива. Пораснал е оттогава много и много по-рано сме искали това признание да се случи. А дали хората ще си променят мнението за него, или ще продължат да си мислят нещата, които са си мислили преди това – изобщо не е важно! Изписаха се много неща – че е взел страшно пари от „връзката“ си с Азис, че е изкарвал пари от това нещо и т.н. 

По принцип и двете страни са имали голяма изгода и ако питаш мен, изгодата на Азис е била доста по-голяма. Не съм съгласна с твърденията, че Ники е използвач, лъжец и какъв ли още не. Основно 

той е бил използван в тази връзка

Ние с Ники нямаме никакви лоши чувства и намерения към Азис, надявам се и той. Азис е добър човек и не смятам, че някой трябва да се чувства обиден в тази ситуация и да си отмъщава за нещо. И двамата са си били полезни и са си взели нужното. 

- Когато се заражда вашата любов с Ники, той всъщност май все още е с Азис. Ти вярваше ли тогава на тяхната любов, говорила ли си с Азис на тази тема?
- Не, когато ние се запознахме, те вече се бяха скарали, Ники си беше тръгнал. Не е било необходимо да ми казва каквото и да било, аз знаех, че всичко е един цирк. В момента, в който видях Ники на живо и си казахме 5 приказки, нямах нужда дори да го питам за целия този цирк. То се вижда, че си е 100-процентов мъжкар. На по-късен етап сме говорили за това нещо, той поиска да ми разкаже всичко, както и аз съм му разказвала неща от миналото си. 

- Как реагираха хората около теб на тази връзка – приятелите ти, семейството ти…? 
- Ники имаше разговор с баща ми, самият той пожела да се срещне с него и да му обясни и да е наясно татко какъв мъж си взима дъщеря му (смее се). 

Имало е странични познати и непознати, които дават мнение за такива неща, но не робуваме на такива неща и не се вслушваме. Аз не живея за хорското мнение.

- На един от лайфовете на „Биг брадър“ Албена Вулева повдигна интересен въпрос, а именно, че Китаеца отрича да е бил интимен с Азис, но като цяло не е отрекъл да е имал контакти с мъже…?
- Много хора не повярваха на разкритията му за взаимоотношенията с Азис и продължават да си вярват на измислиците отпреди години. Не мога да се сърдя на всеки един, който казва такива неща за Ники, както в случая Вулева. Особено от някого, който не е бил в пряк контакт с него и не го засяга лично. Тя коментира някакви неща, които чула-нечула – на нея това й е работата. Няма как да ни засегне. 

- Твоят син вече е голям, расте. Мислили ли сте с Ники как ще му поднесете на него тази история? Страхувате ли се, че някой може да ви изпревари и да му наговори глупости по адрес на баща му?
- На този етап няма как да разбере нещата. Аз се притеснявам, че могат много други неща да наранят детето ми и да му се отразят зле. Ние сме зрели хора и в подходящото време ще намерим най-подходящия начин да обясним на детето каквото трябва. 

- Много се говори за външността на Китаеца, и най-вече за боядисани вежди...?
- Защо един поддържан мъж е подложен на подобни злобни коментари?! Всеки уважаващ се мъж би трябвало да се интересува как изглежда. Българите злобеят, не сме дорасли да приемем това нещо. Ние живяхме известно време в Абу Даби, където начинът на живот на хората е на много по-високо ниво, отколкото нашият. Там мъжете много се поддържат, всичките си боядисват брадите. Ники като ходеше там на фризьор, те искаха да го боядисват. 

- Виолета, а ти защо се отказа от музикалната си кариера? Ники ли е причината? 
- Отказах се, защото прецених, че така е най-добре за мен и семейството ми. Приоритетите ми станаха други. В лицето на Ники видях човек, с когото искам да продължа в бъдеще и да градим нещо заедно. След това се появи и детето, което е още по-голяма причина да се оттегля от попфолка. Няма как да се занимавам с пеене в този случай, аз си имам други разбирания за нещата. Жената няма работа в нощните заведения, а детето да спи само в къщи. Ники никога не ми е забранявал да пея. Даже в началото ме подкрепяше, снима се и в мой клип. Имаше и други неща в попфолка, които не са ми харесвали и не са наред, 

чувствах се използвана

- Сега Ники като излезе от Къщата, да не се захванете да правите втори наследник…?
- Да, обмисляме го от едно известно време. Ние по принцип искаме да имаме три деца, но ще видим дали аз ще мога три пъти да се подложа на това нещо. Но две със сигурност! 

Едно интервю на Красимир КРАСИМИРОВ 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG