Мис Силикон Джулиана Гани: По-голяма маймуна от Калина Паскалева едва ли има!

Мис Силикон Джулиана Гани: По-голяма маймуна от Калина Паскалева едва ли има!
Джулиана Гани
 
Преди броени дни Мис Силикон 2013 Джулиана Гани получи от светски сайт приза „Най-секси тв лице”. Малко преди Коледа тя изненадващо издаде и първата си стихосбирка, наречена с бруталното име: „Мъжете са боклуци, но не можем без тях", след което получи доста разнопосочни отзиви, като в негативен план й обърнаха „внимание” –Албена Вулева и Калина Паскалева. Тя, естествено, им отвръща от упор „в немерена реч”. 


Juliana_vater.JPG- Джулиана, преди седмица ти взе приз „Най-секси тв лице", явно по повод миналогодишното ти участие във вече прекратеното предаване на ТВ 7 „Комисията Павлов”. Смяташ ли, че именно ти си най-сексапилното лице в бг ефира?
- След като съм избрана измежду Лиляна Ангелова и Калина Паскалева от журито (подчертавам, защото фолк певицата Райна мислеше, че се взима предвид само онлайн вотът), значи съм най-секси. „Тв лице” не значи водеща. Мисля, че няма друго по-разпознаваемо тв лице, тъй като повечето момичета са като кукли, които красят предаванията. Аз водех рубрика, която смея да кажа, че беше много успешна заради забавните скечове между мен и Мис Джуки – Габриела Радославова.

- Твоята бивша колежка Мис Джуки – Габриела Радославова, нещо изчезна от медийното пространство, да не си е намерила ревниво гадже, поддържате ли връзка с нея и какво прави тя в момента?
- Да си призная честно, не знам какво се случва с нея. Не знам и не се интересувам от личния й живот.

- През декември 2014 година ти издаде първата си стихосбирка, наречена с неособено стихотворното „Мъжете са боклуци, но не можем без тях"… Може ли да цитираш най-романтичния или пък най-бруталния стих от нея?
- Да, ще цитирам любимото на Албена Вулева:

„Недей детенце мъничко, игриво,
къде тъй си подранило?
Нима при онзи левент
те води твоят зъл късмет?!
Недей почерня свойте дни
от ранни, детски младини,
че знай мъжът е плам и страст
- от опит ти го казвам аз,
той женското сърце владее, 
но може, знае и умее
как тебе малка да излъже
и сърцето ти клето да залъже”


- Ласкаеш ли се или си обидена на „брадърката” Калина Паскалева, която била написала във Фейсбук: "Появи се прототип на Деса Поетеса или на лимитирана маймунка от алеята на Слънчев бряг - снима се, танцува и умее да пише! Берекетна да ти е 2015-а, момиче!"?
- По-голяма маймуна от Паскалева едва ли има! Ако смята, че нейните разкази са висша форма на поезия, много греши! Не знам 

как не си е намерила майстора за разказите с всички тези крими мъже 

за които пише.

- Много от коментарите обаче са „присмял се хърбел на щърбел” - това подценяване на двете ви ли е или е приравняване? 
- Аз съм направила стихосбирката за определен кръг от хора, за да покажа, че имам голямо сърце, а не да се доказвам пред когото и да било.

- Имала си и конфликт с Албена Вулева във Фейсбук по същия повод?
- Тя хули доста хора. Силна е във Фейсбук, но в очите не би ми казала нищо. Не искам да падам на нейното ниво. Тя неслучайно има проблеми с доста хора. Не ми е нужен нейният пиар, както самата тя казва, че едва ли не ми прави пиар с коментарите си. За мен тя е застаряваща звезда, ако не беше „ВИП брадър”, никой нямаше да я помни.

- Много дълго се задържа с твоя приятел Роман. Как разнообразявате сексуалните си контакти с него, за да поддържате страстта ви жива толкова време?
- Падам си по романтичния секс. Всичко това с камшиците, кожите и белезниците ми е досадно. Обичам страстен секс, но и много романтика, свещи, приглушена светлина.

- Тази година ти не участва отново в „Мис Плеймейт 2015”, защото изобличи организаторите миналата година и им посочи предварително предрешените победителки. Или смяташ, че отново всичко се знае предварително?
- Не са ме канили, а и не бих отишла повторно. Едно момиче ми се оплака преди две години, че 

преспало с всички от екипа, които й обещавали да спечели, но пак не влезнала в тройката

- Да те е свалял някой женен мъж или гадже на плеймейтка и не само, когото трябва да изобличим?
- Случва ми се постоянно, неслучайно съм написала стихосбирка, че мъжете са боклуци... Не знам какво им става на мъжете, но след определена възраст полудяват. Започват да избиват комплекси, изневеряват на жените си...

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG