Преглед на местния печат

Преглед на местния печат

„Вяра“

АДФИ си търси над 1,128 млн. лв. с лихвите от кмета на Петрич Вельо Илиев, парите потънали в общинската „Фарма-Петра”, от 1 128 877 лв. едва 417 разходвани по предназначение

Тлъсти хонорари от порядъка на 14 000 и 6000 лв. е изплатил за 2014 г. на адвокат Рилка Филипова и за 2013 г. на адвокат Павлик Узунов кметът на Петрич инж. Вельо Илиев.

Това призна самият градоначалник в официално писмо до председателя на „Сдружение за гражданско управление и контрол на Петрич” Кирил Георгиев. Цифрите втрещиха обществеността, а писмото от кмета се разнася от ръка на ръка от сдружените строители. Официалният отговор на кмета се появи и на официалната фейсбук страница на председателя на сдружението Кирил Георгиев.

 

Сдружените бизнесмени „събуват гащите” на кмета Вельо Илиев и заместника му Христо Георгиев, откриха приемна за сигнали в „Ташовото” кафене

„Не си събувайте гащите, където и както се свари. Най-малкото е проява на добро възпитание. Свалянето на гащи, където и както се свари, не е мерило за мъжество, камо ли за управленческо такова”, така се обърнаха към зам.-кмета на Петрич Христо Георгиев строителите от сдружението „За гражданско управление и контрол на община Петрич”.

 

Кръвната проба доказа: Михаела Осево от кървавата катастрофа в Кресна е шофирала пияна, погребаха жертвите – кмета на Влахи Кирил Петров-Графа и работника Димитър Симов

25-годишната водачка на лек автомобил „Мерцедес“ Михаела Осева от петричкото село Митино, която катастрофира в зверски пътен инцидент с двама загинали в Кресна, е употребила алкохол. Вчера  излязоха резултатите от кръвната проба на Михаела Осева и те  доказват  наличие на алкохол в кръвта й над допустимата норма. Веднага след трагедията се появи  съмнението, че  25-годишната жена  е седнала  пила зад волана и катастрофира,  забивайки се в пикап „Рено”. Полицаите на място установиха това, независимо че тя не бе в състояние да даде проба на дрегера.

 

Хората в Благоевград коментират:   Фолкзвездата Васко Лазаров пазарува на вересия, събира стотинки, приятели му плащат сметките 

Фолкзвездата Васко Лазаров така я закърши тези дни, че остана без пукната пара в джоба и пазарува на вересия, разкриха пред „Вяра” наблюдателни граждани. Те забелязали известния в миналото певец от благоевградския квартал „Грамада“ да брои стотинките в хранителен магазин в града. Фолкпевецът обичал честичко да си похапва риба, но парите в портмонето  му намалели  и се случвало  все по-рядко да слага на масата от любимата си храна. Налагало се често приятели да му плащат сметките, както и да пазарува на вересия, казаха хора от обкръжението му.

 

Закопчаха 53-годишен от Долна баня, съпругата и сина за побой над роднина

Четирима побойници са задържани за нанесени телесни повреди в Ихтиман и Долна баня, съобщиха от ОД на МВР – София. Вчера около 17,30 часа 44-годишна жена сигнализирала в полицията в Ихтиман за нанесен й побой в частен дом. От проведените оперативно-издирвателни действия полицейските служители изяснили, че между собственика на къщата и потърпевшата е възникнал скандал, при който мъжът й е нанесъл удари с юмруци и крак в областта на главата, след което я е извел на улицата.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG