Отвориха първите оферти за санирането в Благоевград

Отвориха първите оферти за санирането в Благоевград

Община Благоевград започва реализация на националната програма за саниране на многофамилни жилищни сгради. Днес в общината бяха отворени офертите по две обособени позиции.

 

Общо осем фирми заявиха желание за участие.

 

По втората обособена позиция „Обследвания за енергийна ефективност на сгради” оферти подадоха 6 фирми: „Българо-австрийска консултантска компания” АД, „Обединение ЕЕ за жилищни сгради в Благоевград”, „Обединение Ен Еф”, „Енергетика ЛД”, „Енемона АД” и „Енерджикорект ООД”.

 

По позиция едно “Изготвяне на обследвания за установяване на техническите характеристики, свързани с изискванията по чл. 169, ал. 1 (т. 1-5) и ал. 2 от ЗУТ и технически паспорти на сгради, съгласно приложение №1” оферти подадоха фирмите „Булгарконтрол” АД и „Консултантска инженерна група”.

 

Съобразно направените разчети за изпълнение на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради в Община Благоевград за 2015 г. и сключените договори за целево финансиране по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради между кмета на община Благоевград Атанас Камбитов и  областния управител Бисер Михайлов и Българската банка за развитие, максималният финансов ресурс за изпълнение на услугата, предмет на настоящата процедура е 182 130  лева без ДДС общо за двете обособени позиции.

Станислава Христова, E79 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG