ТЪРСИ

Хората в Благоевград коментират: Фолкзвездата Васко Лазаров пазарува на вересия, събира стотинки, приятели му плащат сметките

Хората в Благоевград коментират:   Фолкзвездата Васко Лазаров пазарува на вересия, събира стотинки, приятели му плащат сметките

Фолкзвездата Васко Лазаров така я закърши тези дни, че остана без пукната пара в джоба и пазарува на вересия, съобщава в. „Вяра”.

 

Те забелязали известния в миналото певец от благоевградския квартал „Грамада“ да брои стотинките в хранителен магазин в града.

 

Фолкпевецът обичал честичко да си похапва риба, но парите в портмонето  му намалели  и се случвало  все по-рядко да слага на масата от любимата си храна. Налагало се често приятели да му плащат сметките, както и да пазарува на вересия, казаха хора от обкръжението му.

72-01-10 Къщата на Лазаров

 

Дотам се стигнало, след като участията на популярния за времето певец оредели, даже  напълно престанали в последните дни. Нови албуми вече не издавал. Все по-рядко започнали да го наемат да пее за различни празници и тържества. Паметливи напомнят, че през последните години куп несполуки се изсипали върху главата му.

Трудно преживял  драматичния  развод  преди две години, когато  се разделил  с втората си съпруга Йорданка. Раздялата  му с пернишката поетеса минала през цялата гама на рушащата се любов, включваща взаимни твърдения за изневяра, домашно насилие, съдебното разпореждане да не се приближава до нея и др. Кулминацията на скандалите беше делото за домашно насилие, което Йорданка Лазарова заведе срещу Васил. „Този човек става опасен за сина си, който му е одрал кожата. Праща ми SMS-и, че детето не е от него, че ще ни унищожи. Спря ни водата, открадна ни хладилника, непрекъснато ни психира. Агенцията за закрила на детето започна проверка, тъй като счита, че детето е в риск. Аз говоря с факти, а той лъже”, заяви преди време Йорданка.

Тъкмо разводът стана факт и Йорданка се прибра в родния Перник, в бащиния дом на Лазаров влезе съдебен изпълнител и обяви за продан първия етаж от къщата, където Лазаров живееше с майка си.

Вторият етаж остана на сестра му, която от години живее в Белгия и това спаси от продан цялата къща. Цената на етажа първоначално  бе 51 000 лева.

Миналата година  падна два пъти и наскоро бе продаден за 40 000 лева. Междувременно майката на певеца почина. През тези две години Лазаров се опита да поработи, но начинанията му все удряха на камък. Първо взе от хотелиера Методи Калъмбов механата в „Ален мак“, но я затвори само след 2-3 седмици. Месеци по-късно започна да се представя като мениджър на ресторант „България“, бившия бар „Европа“. Там беше нает като певец, но набързо се скара със собственика и напусна. Не е ясно дали сега Васко Лазаров  работи по нови творчески проекти.

Коментари

  • 16.09.2020, 01:46
    И нас ни завлече с пари.Неблагодарник!
    Пенка Върбанова
  • 01.04.2015, 12:55
    Поредната първоАприлска на този вестник ! А вие,които му лиж-те зад-те части и се гордеехте,че ви е казвал"здравейте"-сега като истински"българи" го подигравате ! Просто замълчете,или се гръмнете,защото той е О.К. и за него всеки ден е Велик ден и пак ще въскръсне !
    Благой Войов
  • 01.04.2015, 09:50
    I kazva che ot kalfland sa mu gi varnali v 6:30 sutrinta samo nqkoi da mu kaje che nerabotat tolkova ranooooo:)
    Dimitar Donchev Dimitrov
  • 01.04.2015, 09:50
    A mene iskashe da me prebe sas falshivi 100lv
    Dimitar Donchev Dimitrov
  • 01.04.2015, 09:45
    селски отворко - мърляч
    гражданин
  • 31.03.2015, 10:36
    Отмъкна много парички на хората. Време е да си плати
    Аз
  • 31.03.2015, 10:34
    А ако знаете на колко хора дължи немалки суми?? И то на приятели - иначе отдавна да го е изяла месечината...като някои други...
    Калина Малина
  • 31.03.2015, 01:25
    Абе вие нормални ли сте ?..каква звезда е тоя смешник ? Пълен нещастник.
    Благоевград
  • 31.03.2015, 01:25
    Абе вие нормални ли сте ?..каква звезда е тоя смешник ? Пълен нещастник.
    Благоевград
  • 31.03.2015, 11:53
    На тоя така му се пада цял живот лежи на гърба на другите Измамник
    Антоанета Василева
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG