Бабата на убития Никита го е разпознала по снимката

Бабата на убития Никита го е разпознала по снимката

Бабата на намереното убито момченце, чието телце бе скрито в куфар, го е разпознала по снимките. За това съобщава НТВ.ру, позовавайки се на пост в Инстаграм на упълномощения представител по правата на детето в Русия Павел Астахов. Той заявява, че бабата е майка на майка му Анна и е разпознала своите близки по публикуваните снимки. Възрастната жена е сломена от сполетялата я трагедия."В България продължава разследването на чудовищното по своята жестокост престъпление - убийството на 5-годишния Никита и неговата 35-годишна майка Анна от Русия. Делото е под особен контрол. Ние работим съвместно с МВнР на Русия и българските власти", посочва Астахов. 

Руското издание посочва, че в момента българските власти издирват руския гражданин Герман Костин, в чийто апартамент е живяла майката на Никита. Жилището е било претършувано от неизвестни и се допуска, че самият Костин е станал жертва на престъпление, посочва НТВ.ру.

Коментари

  • 31.03.2015, 01:49
    Домъкнаха си етнокултурните особености севрноазиатците.
    набухвател
  • 31.03.2015, 01:49
    Колко ли хора търсят Костин, но не се знае дали той е убиеца.Може и други да са.
    niko
  • 31.03.2015, 01:48
    Прекалено руска започна да става работата...
    Патриот
  • 31.03.2015, 01:48
    и как няма да е сломена! Чудовищно престъпление, от което всички сме изумени! Едно съвсем, съвсем невинно същество го няма!!Потресаващо е!Адмирации за работата на разследващите!
    amii
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG