Продавачката Венетка Цурева вдигна парти за 60-ия си юбилей в Благоевград: Най-трудни бяха нощните смени, ругали са ме пияници

Продавачката Венетка Цурева вдигна парти за 60-ия си юбилей в Благоевград: Най-трудни бяха нощните смени, ругали са ме пияници

Със стилно парти дългогодишната служителка зад щанда Венетка Цурева отбеляза 60-годишен юбилей и излезе в заслужен отдих.

Венчето – както я  наричаха  клиентите, близо двадесет години наред се труди в денонощния магазин в центъра на  Благоевград.

83-03-03  venetka2

Лъчезарната жена събра близки и роднини на почерпка в популярно заведение край града. Изненадаха я с прекрасен колаж със снимки.

Край юбилярката бяха и двете й дъщери Любима, която е наследила работата й в магазина, и Катя, която се труди  в цигарената фабрика. ”Най-трудни бяха нощните смени, идвали са пияни и са ме  ругали”, сподели Венетка Цурева.

Въпреки това тя винаги е била отзивчива и винаги усмихната. Знаела е по име редовните клиенти и ги е подканяла какво да си купят, даже им е давала и рецепти. Сега след пенсионирането си ще се отдаде на спокойствието и на децата, ще се върти около печката. Хобито й е свързано с цветята, терасата и градината й са пълни с цветя.  Ако я викнат да помогне в магазина, казва, че няма да откаже.

Венчето е един невероятен човек, изпълнен винаги с много оптимизъм, усмивки, интелект и непринуденост – заслужаващ много здраве, щастие и сбъднати мечти след пенсионирането, пише в специално писмо от редовните  клиенти, което до сълзи трогва юбилярката./в. "Вяра"

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG