Слави се замеси в международен скандал!

Слави се замеси в международен скандал!
Слави Трифонов в сценична еуфория
 
Слави Трифонов се замеси в международен скандал, научи ексклузивно репортер на „ШОУ”!

Преди няколко седмици в интернет изтече нова песен на Трифонов и компания. Записът е в работен вариант и носи заглавието “Алелуя”. Интересното е, че в случая Слави изпълнява текст върху едноименния хит на Ленард Коен. Автор на родната версия е Ивайло Вълчев. Слави и хората му се оправдаха, че не знаят как се е появила песента в интернет, а освен това се оказа, че не са плащали авторски права за нея, което ги постави на прага на международен скандал. 

Екипът на Трифонов побърза да изпрати официално запитване до Ленард Коен, за да замаже гафа, като това бе обявено официално и в шоуто. 

„Направихме го инцидентно. В рамките на експеримент стана обществено достояние. Не бяхме питали Ленард Коен дали ще ни даде правата. Процедира се така: обаждаме се и даваме текста да видят как изглежда. Преди няколко месеца се замислих за какво се пее в тази песен, понеже винаги някой я изпълнява в риалити форматите. Попитах Ивайло Вълчев дали е в състояние да напише български текст и той го направи. Не бях му поставял срок. Записахме я след това, но песента изтече. Не трябва да даваме такъв пример, а да реагираме адекватно, когато става дума за права“, оправда се Слави в ефир.



Черноборсаджиите в паника, свалиха рязко цените на билетите за концерта 

Остават броени дни до концерта на Слави Трифонов и „Ку-ку бенд” в зала "Арена Армеец". Още през януари билетите бяха светкавично /и нетипично за България/ изкупени в рамките на два дни, а веднага след това се оказа, че тарикати са накупили множество бройки, за да ги препродават. През февруари и март в сайтовете за обяви се намираха оферти за ценните хартийки, достигащи колосалната сума от 500 лева! 

Проверка на „ШОУ” установи, че дни преди концерта все още се намират десетки такива обяви, но има рязка промяна в предлаганите цени. Изглежда че черноборсаджиите са в паника заради наближаващия концерт и са свалили драстично надценката си, за да бъдат поне малко "на далавера". Билетите вече се предлагат на цени от 100-150 лева, а други директно са обявили, че ще ги "харижат" по договаряне.

Тези дни Слави Трифонов сподели, че е спрял цигарите заради концерта в зала "Арена Армеец" на 25 април. "Преди известно време пропуших, но преди две седмици спрях. Евгени Димитров ме порица и ми каза, че гласът ми има драйв. Каза ми, че отдавна не съм пял и трябва да почвам по-сериозни репетиции. Послушах го, спрях да пуша и сега пея всеки ден", призна шоуменът от Плевен. 



Slavi_13.JPGЕлена Папаризу отрязала Дългия

Гръцката звезда Елена Папаризу отрязала Слави за участие в гранде концерта му. Шоуменът направил всичко по силите си, за да убеди певицата да пристигне в България и да изпълнят дуета си от 2004 г. „Why”. Папаризу обаче се оправдала с неотложни ангажименти и секнала мераците му. Това принудило Дългия и екипа му да предприемат хитър ход – вместо Елена, малката Крисия ще изпее култовия дует в компанията на гологлавеца. Ангелогласният феномен от Разград репетирал усилено през последните седмици английския текст на песента, а Трифонов бил убеден, че публиката ще се зарадва на присъствието й много повече от това на Елена.

Георги СТОЯНОВ 
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG