Транссексуалната Вивиана: Бях любовница на убиеца Станислав Бакърджиев!

Транссексуалната Вивиана: Бях любовница на убиеца Станислав Бакърджиев!

Вивиана е ши-мейл - транссексуална с мъжки полов орган. На 29 години, родена е в Русе, но от години живее в чужбина с любовници, които я издържат. В момента пребивава в Германия.

Отрича да е проституирала. В момента е за няколко седмици в България. През 2007 година Вивиана е имала интимна връзка със скандално известния сводник, ескорт, наркоман и дилър Станислав Бакърджиев, който в момента се намира в гръцки затвор по обвинение, че е убил, разчленил и сварил 4-годишната си дъщеря Ани.

Подробности за познанството и сексуалните им отношения Вивиана разказва единствено и само пред „ШОУ”!- Вивиана, определяш се за транс, по-точно ши-мейл, защото все още имаш полов орган. Опиши разликите и придобивките, които имаш „в повече” от травеститите?

 

- Травестити са тези, които през определено време от ежедневието си, най-често вечер, се преобличат като жени заради определена цел, останалото време са си момчета. Транските или ши-мейлите са вече коригирани. Ние сме си постоянно жени и момчета няма как да бъдем. - Смяташ ли в бъдеще да премахнеш половия си орган?

- Да, разбира се, мисля да го направя,

искам да си сменя пола!

- Живееш за постоянно в Германия с твоя настоящ любовник - какъв е той?

- Приятелят ми е собственик на дискотека, ресторант и СПА-център. На 48 години е, родом от Испания, но от малък живее в Германия със семейството си. Има син, но никога не е бил женен. Запознахме се, когато почнах работа при него в дискотеката му като барманка, малко след това станахме гаджета… Аз живея в Хановер, отделно, а той ми поема напълно разходите по апартамента, в който съм под наем, и разходите по него.

- В момента си за няколко седмици в България - само за операцията на носа ли се върна?

- Дойдох в България за ринопластика, но и за да се видя с моето семейство.

- Къде и при кого прави операцията си на носа и колко пари ти струваше?

- При д-р Стефан Комитски. Направи ми изтъняване и леко повдигане на върха на носа. 3000 лв. е операцията.

- До какви други операции си прибягнала, за да заприличаш на женската си версия? Повече пари или повече лишения и мъки ти коства това?

- Правила съм си операция на гърдите - силиконови импланти, по 400 кубика всяка, в Брюксел, Белгия. Операцията на гърдите ми излезе 3000 евро. Също и лазерна епилация. Не съм се лишавала, много ми е помагал приятелят ми, за когото споменах.

- Знам, че си обиколила света, в кои държави си била, къде си пребивавала най-много?

- Много обичам пътешествията! Била съм в Гърция, Франция, Испания, Холандия и в Южна Америка. Най-много съм живяла във Колумбия и Германия – по две години.

- Важно е да уточним – по думите ти при теб не става въпрос за вид проституция, а просто за интимни връзки с любовници, които ти плащат да живееш и правиш секс с тях?

- Никога не съм била платена, винаги съм работила нормално, без да се продавам. Разчитала съм само на двама мъже финансово в живота ми - единият е бившият ми приятел - колумбиец, а другият - сегашният.

- Цели две години си поддържала интимна връзка със скандален наркопласьор, който и в момента е в затвора. За колумбиеца ли става въпрос?

- Запознахме се случайно - в една лятна дискотека на Майорка, отначало не знаех с какво се занимава той. Колумбия е неговата родна държава. Когато се събрахме в Испания, забелязах, че разполага с пари, но не знаех как ги печели - лъжеше ме, че имат бизнес със семейството му. Разбрах едва когато заминахме да живеем в Колумбия.

Той попадна в затвора

но аз тогава бях скъсала окончателно с него, разделихме се заради работата му.

- Само по транссексуални ли си падаше той или и по жени?

- По транссексуални най-вече.

- Защо всъщност се разделихте - защото щяха да го вкарват в затвора или защото си омръзнахте, как го изживя?

- Когато разбрах, че се занимава с наркотици, реших да се отдръпна. Ако бях останала, щеше да забърка и мен и затова се оттеглих. Преживях го тежко.

- Ти си била транслюбовница на актуалния и скандално известен сводник и дилър Станислав Бакърджиев, за когото се смята, че е разчленил 4-годишната си дъщеря Ани в Гърция, а в момента е в затвора по обвинение за нечовешкото деяние! Как и кога се запознахте с него?

- През 2007 година – лятото. Майка ми живее и работи в Гърция, бях на почивка при нея в Атина. Една вечер се прибирахме с една моя приятелка от дискотека, минахме пеша да се поразходим по Омония (това е центърът на Атина) и оттам да си хванем такси за вкъщи. Тогава видях за първи път Станислав с неговия приятел връстник, който беше мъж на майка му. Въпросният започна да ме сваля и поиска номера ми на телефона, но аз отказах да му го дам. След време пак го срещнах в една българска дискотека и тогава се сприятелихме и започнахме да се срещаме... По същото време аз харесвах друго момче, но

станах гадже със Станислав, за да накарам другия да ревнува

По-късно ми стана гадно, че не съм с момчето, което искам, и реших да се разделим. Искам да кажа, че Станислав не е бил тогава никакъв сводник, а работеше като ескорт. Тогава той живееше при майка си, а аз си бях отделно при моята майка... На мен ми беше приятно със Станислав, защото се държеше много добре с мен.

- В медиите се писа, че е бил интимно свързан и с травестит на име Роза, ти обаче ми изясни, че тя/той/ е гъркиня, а не българка. Преди или след теб са имали взаимоотношения двамата?

- Когато започнахме да излизаме с него, тъкмо се бяха разделили с тази Роза (травестита), която е чиста гъркиня от Солун.

- По травестити или по жени си падаше повече Станислав?

- Той ми е казвал, че е отворен към всякакъв вид връзки.

- Майката на дъщеря му Ани - Димитрина, беше ли се появила по време на твоя престой в Атина или не я познаваш изобщо?

- Майката на Ани не я познавам изобщо, нито съм я виждала.

- Какъв любовник беше Станислав, каза ми, че е обичал по-грубо да действа?…

- Била съм точно един път с него, повечето време го отбягвах. Не е нежен, обича бързото, по-хард, да причинява болка, като те дърпа за косата и такива неща, но в никакъв случай садо-мазо.

- Неговото поведение издаваше ли възможност за ужасното престъпление, в което сега е обвинен? Бил ли е агресивен към теб под влияние на наркотици?

- Никога не ми е посягал, нито ми се е карал. Винаги се държеше кавалерски с мен.

Още не мога да повярвам какво е направил с детенцето!...

- Мой източник сподели, че той е бил ескорт, жиголо, ходел е в т. нар. „секскина”, където се прожектира порно и на момента се задоволяват страстите - не си ли го ревнувала от начина му на живот?

- Да, знаех, че ходи там, но го приех. Аз не ревнувам мъж, който ми показва, че държи на мен.

- Какви наркотици използваше той? Занимаваше ли се и с разпространението им?

- Пушел е трева, но кой на неговата възраст не е пробвал това?! Дилър не е бил, не е продавал, поне аз не знам. Кока смъркаше с негови клиенти, но пред мен това не е ставало.

- Тук е мястото да те попитам - имала си любовник наркопласьор, а за Станислав също се знае, че е разпространявал дрога - ти използвала ли си наркотици?

- Пробвала съм с мои приятелки екстази, най-вече по партита. И трева съм пробвала с една моя приятелка, на която бях на гости в Холандия. Нито със Станислав сме употребявали заедно, нито с бившия ми приятел – наркопласьора, той дори не вземаше.

- Вярно ли е, че Станислав ти е предлагали да обслужвате сексуално, в „тройка”, срещу пари възрастен грък, който е обичал да употребявал кока преди и по време на секс?

- Станислав трябваше да чука него, а аз да ги гледам - на гърка това му доставяло удоволствие. Аз се уплаших и не приех, той отиде сам да го обслужва.

- Познавала си и майка му – Офелия Гутева, какво работеше тя по онова време? Има информация, че впоследствие, заради кризата, и тя е проституирала…?

- Тя беше сервитьорка, това знаех, след това вече не знам... Тя беше позната на нашите също.

- Каза ми, че имала връзка с приятел на сина си! Тя не се ли притесняваше от начина на живот на Станислав?

- Тогава тя имаше връзка с приятеля на Станислав - негов връстник. За начина му на живот, предполагам, че тогава не е знаела, а и за работата му...

- След теб Станислав е имал дългогодишна връзка, продължила и до настоящия момент, с травестита Ася – какви бяха техните взаимоотношения, карал ли я е да проституира, бил ли е агресивен спрямо нея/него?

- Да, знам.

Той я смазваше от бой!

Била съм свидетел на това как я пребива, без да му пука. Дали я карал да се продава вече, не го знам. Много пъти я биеше на публични места, но като се намесеше полицията, Ася го защитаваше.

- Имам информация, че те до последно са живели заедно и даже той е оставял дъщеря си Ани на нейните грижи, докато майка й Димитрина е проституирала в Германия. Знаеш ли повече нещо за тази ситуация?

- За този период нищо не знам вече, не съм била повече в Гърция и не сме поддържали контакт с него.

- Питаш ли се сега как може да си била с такъв изверг и ако го видиш очи в очи, какво би му казала?

- Бих се разплакала от вълнение и бих го запитала: „Защо, и то за едно дете, което е твое?! Какво стана, за да убиеш едно човешко същество?!”.

А ако бях аз майката, никога нямаше да допусна Ани да остане насаме с него, при положение че знам какъв е агресивен! И как я биел по главата и как я е къпал със студена вода - това не мога да разбера!?... Не го чака хубаво. За такива неща Бог си знае...

 

Едно интервю на Светлана Терзиева - СЕСИЛ/ Блиц

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG