Преглед на местния печат

Преглед на местния печат

„Вяра“

Забравен бойлер разпердушини апартамента на Димитър Александров в Дупница, съседи: Идвал е да се къпе с приятелката си и не го е изключил, беше като бомба

Апартамент в дупнишкия жк „Бистрица” бе напълно унищожен при взривяване на бойлер. Eлектрическият уред гръмнал вчера към 6 часа сутринта в почти необитаемо жилище на петия етаж в бл. 59, вход „Б”, след като собственикът забравил да го изключи. Пострадали няма, живеещите в съседство се разминали със силна уплаха. Истински късмет е, че няма жертви, коментираха вчера жители на квартала.

 

Борислав Кръстев – Бобаро подпали апартамента на кюстендилката Деси и избяга с полет от 3-тия етаж, счупи си таза

44-годишният Борислав Кръстев, по прякор Бобаро, се хвърли от третия етаж на блок на ул. „Иларион Макриополски“ в Кюстендил, след като запали боксониера. Блокът е познат сред кюстендилци като блока на активните борци. Бобаро влязъл в жилището на Десислава, която по това време не била там, грижела се за възрастен мъж. Една от версиите е, че той е драснал клечката, за да си отмъсти на Деси. Другата версия, по която работят криминалистите, е, че мъжът се е покатерил по терасите на блока, за да открадне нещо.

 

Живко Йовев от Самоков: 7 роми пребиха сина ми Жулиан заради маратонки от 170 лв., за едно медицинско ме разиграваха като футболна топка по кабинетите

7 роми са пребили жестоко 16-годишния Жулиан – син на Живко Йовев от Самоков, заради скъпи дрехи и обувки, оплака се бащата в редакцията на в. „Вяра”. 47-годишният мъж се опасява, че в Самоков назрява война, а инцидентите стават ежедневие.

 

Педагожката Диана Драчева, общинският експерт Виолета Стойнева и младата майка Елена Ташкова с номинации за общински лидер на Жени ГЕРБ в Благоевград

Съпругата на ЮЗУ преподавателя проф. Георги Драчев – педагожката Диана Драчева, общинският експерт Виолета Стойнева и младата майка Елена Ташкова получиха номинации за общински клубен ръководител в структурата на Жени ГЕРБ – Благоевград. Това стана на отчетно-изборно събрание на партийната организация.

 

С подкрепа от ляво и дясно бившият депутат д-р Иван Ибришимов тръгва като независим кандидат за кметския стол в Дупница

Инициативен комитет начело с административния директор на фармацевтичния гигант „Софарма” Сотир Занев и златния треньор на „Марек” Янко Динков издига кандидатурата на д-р Иван Ибришимов за кмет на Дупница. Комитетът вече е сформиран с цел бившият депутат на БСП Иван Ибришимов да получи не само тяснопартийна подкрепа, а кандидатурата му да бъде издигната от широк инициативен комитет с представители и от дясно, и от ляво.

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG