Сензация! Роби Уилямс си ляга с българка

Сензация! Роби Уилямс си ляга с българка

По време на концерта си у нас английският певец Роби Уилямс е решил да сбъдне мечтата на едно българско момиче. Звездата ще си избере фенка от зоната най-отпред, ще я качи на сцената и заедно ще легнат в специално пригодено за целта легло. Той ще й изпее на четири очи една от последните си песни от шоуто, съобщават организаторите на фестивала “Spirit of Burgas”.Тази новина е достигнала до част от фенклуба на Роби Уилямс у нас. По принцип това се случва на повечето му концерти по света, но у нас ще е по-специално, защото ще бъде на плажа под открито небе.

С приближаването на фестивала расте и интересът към него, като организаторите и община Бургас вече се подготвят да посрещнат много повече хора от първоначално предвидените.

На специална пресконференция през идната седмица в Бургас ще бъдат обявени допълнителните мерки, за да се избегнат големите задръствания. В плановете на кмета Димитър Николов и на община Бургас влиза затваряне на основните улици и булеварди около фестивалната зона, които ще бъдат превърнати в безплатни паркинг зони с около 1200 места.

БДЖ вече пусна специални влакове София-Бургас-София, които допълнително да помогнат на всички, решили да пътуват до Бургас на 7 август.

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG