ХОРОСКОП ЗА 30 ЮЛИ

ХОРОСКОП ЗА 30 ЮЛИ

ОВЕН
Днес влиянията върху Овен са разнопосочни и говорят главно за емоционален преразход. Проблем при много от младите е сключването на брак. За някои той ще бъде хармоничен, но при повечето от случаите се наблюдава несъвместимост. Работният ден ще премине тягостно и мнозина ще напуснат работното място обидени и унизени.

ТЕЛЕЦ
Повечето от Телците държат положението в своите ръце. Но това не ви дава някакво особено предимство. Налице е разминаване с целите и обстоятелствата, което спъва нормалния ви ритъм и плодотворната дейност. Пречи ви емоционалната превъзбуденост. Тя не ви позволява да следите логичния развой на събитията и да действате последователно.

БЛИЗНАЦИ
Днес ще ви пречат непредвидени обстоятелства за осъществяване на предвиденото. В този смисъл не са изключени закъснения и съответно разминаване при важни срещи, а има и обективни условия, които ще се окажат непреодолими прегради за успеха ви сега. Известно положително развитие може да се очаква по финансови въпроси.

РАК
В четвъртък вие сте разделени на два полюса. За едни денят е превъзходен и ще постигнат дори каквото не са очаквали, а за други трудностите ще бъдат много. В едно отношение обаче всички от Рак ще имат успешен ден - работата. Безработните не бива да пропускат сегашната възможност, тя едва ли ще се повтори.

ЛЪВ
Благородният ви жест към някого днес ще ви бъде върнат от съдбата тройно. Обикновено по това време на годината вашата работа се увеличава и четвъртък не прави изключение от това правило. Няма да успеете във всичко сега, но ритъмът ви е добър и делата ви ще бъдат завършени в срок.

ДЕВА
Характерна в четвъртък е вашата голяма вътрешна сила, но изразът й като физическа и социална мощ е ограничен. Това ще ви принуди да заемете пасивна позиция и да изчаквате естествения развой на събитията. Не се поддавайте на емоционална диктовка, под чието влияние ще действате прибързано и погрешно. 

ВЕЗНИ
Много добър е четвъртък за вас и предоставя възможности за успех в делата. Необходимо е да подходите с решителност към дневните задачи и да не давате предимство на чувства и емоции, които ще ви отклонят от деловия ритъм. Не бива да се поддавате и на провокации от различен характер, които ще ви извадят от равновесие.

СКОРПИОН
Четвъртък е труден за вас, защото сега сте много раздразнителни. На пръв поглед причините за това състояние са незначителни, но във вътрешен план са много дълбоки и се отнасят до разрушени надежди. Най-подходяща е позицията на пасивност. Добре се движат финансовите ви дела и сега не е изключено да получите предложение.

СТРЕЛЕЦ
Продължава вашият устрем, неспирен и победоносен. Конструктивна е енергията ви и не бива да пропускате и най-малката възможност за нейната реализация. Ще ви бъде направено предложение да разгърнете възможностите си в пълнота. Известно нежелателно напрежение нараства в службата ви. Ваши "доброжелатели" кроят планове как да ви злепоставят пред шефа ви. Не се притеснявайте, сами ще паднат в капана си.

КОЗИРОГ
Безотговорното отношение към ситуациите около вас е най-опасната линия на поведение днес за Козирозите, но вие по принцип сте сериозни и отговорни хора. Това говори, че не бихте се държали по такъв начин. Яснотата е важна сега за вас не само като условие за правилна ориентация, но и като начин на изразяване. Не избухвайте пред колегите си, не показвайте слабостите си. Ограничете контактите.

ВОДОЛЕЙ
Едва ли ще мине сега без така познатия ви повишен емоционален градус. Не се оставяйте на влиянието му, още повече пък да го трансформирате в нервно напрежение, а разрушителната му сила щедро да изливате. Това ще бъде пагубно за служебните отношения, а на бизнесмените ще причини несъмнени загуби. Иначе денят ще е ползотворен за финансови операции за тези, които работят в тази сфера.

РИБИ
Да бъдат внимателни и предпазливи днес Рибите. Пазете се от себе си, от дребнавост, лентяйство, от неангажираност и пренебрежение. Вашите успехи са възможни само след упорит труд. Четвъртък има положителна характеристика, но не и силата да ви принуди за градивни действия. Възползвайте се от мощна и влиятелна подкрепа в делата си, от високопоставени хора ще получите така желаното "рамо".

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG