Ексклузивно! Саня прецака Мария Илиева за „Х фактор”, връща се в журито

Ексклузивно! Саня прецака Мария Илиева за „Х фактор”, връща се в журито

Четвъртият член на журито в „Х фактор” няма да е нов, напук на обещанието на продуцента Магърдич Халваджиян. Шефката на „Вирджиния рекърдс” Саня Армутлиева отново застава на горещия стол на оценяващите, тъй като нейната фирма подписва договори със звездите от формата.

 

От предаването пък се оправдават с неочакваната рокада с мотива, че към новите лица екипът решава, че трябва да има един специалист, който познава талантите и притежава усет и сериозен опит в изграждането на успешни артисти.

 

„Саня е професионалистът, който най-добре може да усети потенциала на кандидатите и перспективата за тяхното музикално развитие. Вярвам, че е нужна на журито не само като човек, който вече е проследил случващото се на сцената, но и като един от утвърдените музикални продуценти в България“, коментира продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян.

 

Рокадата потвърди слуховете от преди месеци, че Саня е причината Мария Илиева да не бъде махната от журито. Двете имали конфликт още от предишния сезон и Армутлиева била категорична, че повече не иска да работи с нея, заради което продуцентите се принудили да сменят екипа. 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG