ТАКААА ЛИИИ??? Кой благоевградчанин псува служители от центъра за градска мобилност в София

ТАКААА ЛИИИ??? Кой благоевградчанин псува служители от центъра за градска мобилност в София

Разгневен мъж псува служители на градска мобилност в София ,

 

с това име клип на разгневен мъж обикаля месеци интернет пространството.

 

Кой е той?

 

Наблюдателни благоевградчани разпознаха мъжа с "пиперливия език" Това е небезизвестния благоевградчанин  Идеал Мутишев.

 

Идеал е един от осмината наследници на Ибрахим Мутишев, които спечелиха дело в Страсбург заради неизпълнение на съдебно решение за реституция на 848 дка земи.

 

Евромагистратите постановиха държавата да въведе във владение наследниците или да им плати 433 000 евро за нивите до с. Българчево и още 120 000 евро за 2 дка в границите на Благоевград.

 

Той стана популярен и с клип с негово участие в youtube.com 

 

Култовият му израз "ТАКААА ЛИИИ, СМРЪДЛЬОО?" се използва масово от младежите в Благоевград. 

 

Поводът, поради който Идеал така изпуснал нерви бил поставянето на скоби на автомобила му в центъра на София от служители на градска мобилност./bsstruma.bg

 

Вижте какви ги върши Идеал насред София! 

 

Към видеото/копирай линка и виж/:

 

https://www.youtube.com/watch?v=th_zwhTn31Q

 

Коментари

  • 30.10.2021, 12:17
    Така ли смръдльоооо!?!
    Петър Григоров
  • 09.04.2021, 12:00
    Странно е, че тази мижава медия знае доста неща за Идеал, дори публикува избирателно информация, че "Идеал е един от осмината наследници на Ибрахим Мутишев, които спечелиха дело в Страсбург заради неизпълнение на съдебно решение за реституция на 848 дка земи." "Евромагистратите постановиха държавата да въведе във владение наследниците или да им плати 433 000 евро за нивите до с. Българчево и още 120 000 евро за 2 дка в границите на Благоевград." Та...... тези щастливи драскачи "знаят" много, знаят дори и неща, които не знаят от кой са чули, не познават този, от който са чули, знае ли, не знае ли ? Знаят обаче, че всяка гнусотия за по-известен човек е добре дошла и се продава. И....., като такава, веднага следва да бъде разпространена. Сеирът е голям, хонорарът също ! Важно е да се изплюете по някой без позиции. Безопасно е, нали ! Естествено, че е безопасно. За сега!
    Идеал Мутишев
  • 08.04.2021, 11:23
    Сигурно е забавно да се чуят такива неща, още повече, когато тези "неща" се редактират така, че да изглеждат забавни. Ама не са ! За всички вас, които се кефехте на тези НЕЩА, пожелавам никога да не ви се случи това, което се случваше на мен в този един час. Ако все пак на някого се случи, нека си спомни този обезумял мъж, който вместо да седи до баща си, който умираше на 100 м. от това място, да се чуди как да си освободи колата от бензиностанцията, защото банкнотата била леко разкъсана, след което служителката от фирмата ГАРАЖИ, макар и предупредена за неизбежната ситуация, решава на мига да привика щастливите служители, събиращи глоби, които без никакви притеснения, дори с най-голямо удоволствие отнемат възможността на обикновения човек да присъства на последните минути на баща си. Хилете се, хилете се, но.......и ...мислете! Идва и вашият ред, вашият ред може и да е дошъл, вече, все тая... Тази проклета фирма ще съсипе много хора. Дано бел ден не видят, дано !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Идеал Мутишев
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG