Нова трагедия в дома на президента

Нова трагедия в дома на президента

Нова трагедия споходи семейството на Росен Плевнелиев! При жестока катастрофа в Сърбия почина Перица Аврамов Аврамов, съпруг на личната гувернантка на синовете на президента - Силвия, твърди Nbox, като се позовава на два независими източника. Ужасът идва само двайсет дни, след като държавният глава бе споходен от най-тежката участ за един родител - на 8 август внезапно почина първородният син на Юлияна и Росен Плевнелиеви – Филип.

Сега пък техният близък приятел и българин-родолюбец Перица Аврамов загуби живота си заедно със свой приятел при автомеле на пътя Ниш – Димитровград, близо до Димитровград, разиграло се във вторник вечерта. Полицията в Пирот информира, че в катастрофата са ранени и четирима турски граждани, сред тях и 6-годишно дете.

Перица и приятелят му пътували с лек автомобил ауди. При изпреварване на трактор с ремарке, който се движел без включени светлини, колата им била връхлетяна фолксваген с турска регистрация, движещ се в обратната посока.

Двамата пътници в аудито са загинали на място, трима от другия автомобил са ранени леко, а четвъртият е получил тежки телесни повреди. Пострадалите са настанени в болницата в Пирот.

Перица Аврамов има един син, на който наскоро е купил куче за домашен любимец.

Жена му Силвия от години се грижи за Филип, Асен и Павел Плевнелиеви. Тя е много близка до Юлияна и Росен, твърди Nbox . Държавният глава е понесъл тежко поредната черна вест, категорични бяха запознатите с драмата. Скандалното е, че в Сърбия негови близки смятат, че катастрофата е възможно да е умишлено предизвикана.

Миналата пролет в колата на Перица Аврамов е била заложена бомба. Смята се, че напрежението около етническия българин е заради активната му работа в защита на националните ни интереси в Сърбия и Македония. Затова и съществуват съмнения, че тракторът без светлини неслучайно е бил на пътя на колата му.

Перица Аврамов се представя във Фейсбук така: „Наливайте в сърцето ми отрова - аз няма да забравя своя род! Аз имам сили! Имам Вяра! Аз зная кой съм! Българин до гроб!!!!!!“

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG