Василка Анакиева: Цветан Василев никога няма да се върне в България!

Василка Анакиева: Цветан Василев никога няма да се върне в България!

Василка Анакиева е една от най-известните родни ясновидки. Още като дете наследява дарбата от баба си от кюстендилското с. Граница. Гледала е на почти целия политически елит, сред които Кристалина Георгиева, Меглена Кунева, Валери Симеонов, Николай Бареков, Мая Манолова, Георги Първанов…

Често можем да я видим в компанията на Нешка Робева и проф. Светлин Русев. До нея се допитват още бизнесмени, звезди на шоубизнеса, известни актьори, футболисти от националния ни отбор, както и най-обикновени хора. Тя бе и една от най-скандалите участнички във втория сезон на риалити шоуто по bTV „Ясновидци”, напуснала го с гръм и трясък. Дали е проклела предаването с дарбата си или не, само тя си знае, но то повече така и не видя бял свят.

Единствено пред репортер на „ШОУ” Анакиева прави дисекция на съвременния политически живот, и на това, което ни очаква до края на годината и през следващата 2016-та.

 

- Още в началото на есента ни сполетяха наводнения в пловдивското с. Поповица и в Шуменско, жестоки трагедии на автомагистралите „Хемус” и „Тракия”. Така ли ще я караме и занапред, все с официални черни хроники?
- Най-тежки за нас ще бъдат декември и януари - пак с потопи като през миналите години. Тази зима ще бъде по-гладна от предишната, да очакваме и земетресения, които бяхме позабравили, още по-зловещи катастрофи по магистралите и пътищата. Зимата ще е студена.

- Да очакваме ли нещо по-добро през 2016 г.?
- Ако няма война – да! Ако осъществим политически диалог с Русия. Американците не ни дават да контактуваме с Русия, не трябва да им позволим да ни се месят, иначе става опасно и още по-лошо.

- Виждаш ли на хоризонта нови политически убийства?
- Засега не, но пък ще имаме доста проблеми с циганското население. Тук трябва да се пипа с бели ръкавици.

- А ще има ли нови фалити на банки? В предишно интервю за народното издание беше казала, че шефът на КТБ Цветан Василев ще бъде убит от сръбската мафия, но той все още си е жив и здрав. Дори и българското правораздаване е безсилно да го върне в родината му и да даде показания.
- Как да се върне?! Там /в Сърбия – б.а./ е жестоко охраняван. Тръгне ли да се прибира в България, ще бъде убит още на границата.

Колко милиони лева е раздал и на депутати от парламента, и на родни мафиоти, на бизнесмени, на спортисти… Който от елита не е чукнал на вратата на кабинета му, той не е получил солидни кредити. Никога няма да се върне в София. И никой не е в състояние да го принуди, защото, първо, той има двойно гражданство. Второ – има много силна закрила от САЩ, видни банкери, които държат на него.

Четири големи американски банки пазят гърба му

подкрепят го. Не искам да ги цитирам, за да не стане международен финансов конфликт. Подчертай го – четири големи банки!!!

- А кой ще бъде новият премиер през следващата година?
- Сегашният кмет на София Йорданка Фандъкова!

- Лидерът на „Атака” Волен Сидеров пак се набърка в скандал тези дни, когато разкри „крупна” контрабанда в приземно магазинче на ул. „Раковски”…
- Волен е много лукав, агресивен, но пък нямам нищо против него. В цяла България се продават контрабандни цигари по къщи, по домове, в заведения. Като депутат има правото да влезне в даден магазин, да направи проверка, след като има сигнал, не одобрявам само методите му на действие. Иначе е неудобен, защото говори истината, но пък е обграден от шарлатани, от мафиоти. Всички крадат в тая бедна България!...

- Кристалина Георгиева или Ирина Бокова ще бъде предложена от президента за шеф на ООН?
- Кристалина Георгиева, тя ми е приятелка! Ирина Бокова има много силни позиции /като председател на Юнеско – б.а./, но пък шансовете за евродепутата ни са по-големи.

- Бежанската вълна ще ни създава ли още проблеми?
- Още преди 4-5 години предсказах, че ще има война в Сирия, затова трябва да се изградят границите. Започнаха ги, но доникъде не стигнаха. Този апел отправих и в предаване на Милен Цветков. Пак ще има бежанска вълна, на черно да ги изкарват и вкарват.

Видях, че ще има „разкъсване” на земното кълбо в източната част на Азия, което и стана – войната започна, затова хората бягат. Предсказах и че Русия ще се намеси.

- Да, Русия се намеси, но и там нещата според видни политолози не са еднозначни…
- Какво очакваме да се случи в Сирия? Една втора Македония ли?!...

- Кои видни хора са те търсили за съвет?
- Гледала съм на какви ли не – на артисти, на спортисти, на професори, на много известни хора. Даже на хора от САЩ, от Кеймбрийдж, от Италия. Едно време работих към Дипломатическия корпус в Горна баня, дипломати ме водиха да си пазарувам в елитните магазини на парк-хотел „Москва” и в корекома. Целият национален отбор е минал през кабинета ми –

Любо Пенев, Емил Костадинов, Георги Велинов, Пламен Марков...

- Често те засичат на гробовете на Преподобна Стойна Мъгленска в с. Златолист край Мелник, на Ванга в Рупите. Неведнъж си ми казвала, че там зареждаш?
- Така е! В Рупите пък се засякохме с Георги Първанов, подарих му една икона и му предсказах, че му предстои възход. Това са все свети места, от които всеки българин би трябвало да се зареди.

- В медийното пространство неотдавна се появи информация, че „братя” Галеви от Дупница са били забелязани в Лондон. Дори и да са ти търсили услугите преди време, знам, че ще отречеш…
- С пари всеки може да се укрие, с пари все ще се намери кой да те пази, със или без пластични операции, под „вънкашност чужда” или с нови документи…

Едно интервю на Георги АНДОНОВ

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG