Кървав екшън! Хора на Баретата вилняха с пистолети и ножове в дискотека на Коко Динев

Кървав екшън! Хора на Баретата вилняха с пистолети и ножове в дискотека на Коко Динев

Престрелка с пистолети и кърваво меле е станало в дискотеката на Кулата, собственост на небезизвестния бизнесмен Костадин Динев-Коко, съобщава в. "Струма, като се позовава на свидетели на екшъна. В съботната нощ около 03.30 часа клиентите на заведението били забавлявани от певицата Емануела, която била гост-изпълнител същата вечер.Сред любителите на чалга изпълненията били и софийска компания от 7-8 човека, начело с дясната ръка на Златко Баретата - Ивайло Борисов-Иво Ториното. В тяхната компания бил и синът на наркобоса от Сандански Васил Маникатов-Боби.

Свадата избухнала, когато хората на Златко Баретата започнали да се закачат с момичета в дискотеката, на което станали свидетели гардове на петричкия бизнесмен Ванчо-Мая. Двамата бодигардове Чачо и Асен от Петрич се подразнили от поведението на софиянците, които се закачали нагло с танцуващи девойки на дансинга, и им направили забележка. Тогава започнал истински екшън. Вбесен от забележката на петричани, един от столичната компания грабнал бутилка и я хвърлил по масата на Чачо.

На петричанина му "преляла чашата" и с няколко удара, въпреки че бил с прорезна рана на главата от стъклената бутилка, свалил на земята един от опонентите. Тогава от компанията от София, които били облечени с камуфлажни панталони и черни потници, извадили ножове и пистолети, стреляли няколко пъти във въздуха. По непотвърдена информация петричкият здравеняк Чачо е ранен и с нож в рамото.

Веднага след инцидента софиянци се изнизали с няколко черни мерцедеса в неизвестна посока. След тях тръгнал и раненият Чачо с личния си автомобил, последвала луда гонка по магистралата, бързо обаче загубил следите на мощните машини.

Според очевидци на Кулата скоро след престрелката пристигнала и полицейска кола. Няма информация дали патрулката на Пътна полиция е посетила мястото след сигнал за екшъна, или по чиста случайност. Според свидетелите обаче, когато пристигнали полицаите, участниците в скандала вече се били изнизали. 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG