ТЪРСИ

Тв звездите си крадат съпрузите

Тв звездите си крадат съпрузите

Размяната на половинки допреди няколко години беше патент само на холивудските звезди, но ето че напоследък все повече родни знаменитости залюбват бившите, а дори и настоящи половинки на колеги и приятели, с които се трудят в един бранш. Безброй примери има не само сред чалга звездите, но и в телевизиите, театрите, естрадата и дори спорта.

Най-актуалният пример е любовният триъгълник, който се заформи в „Комиците” между Любо Нейков, Руслан Мъйнов и Анелия Луцинова. Актрисата е бивша изгора на продуцента на шоуто, но сега излиза с актьора и са толкова влюбени, че вече говорят за сватба.

Красивата брюнетка Анелия Луцинова, която е едва 30-годишна, още като студентка преди десетина години имала флирт с Любо Нейков, с когото участвали заедно в представление на Сатиричния театър. Фактът, че са делили една жена, категорично не пречел на продуцента и подчинения му Руслан Мъйнов и вместо помежду им да има напрежение, станали по-близки отпреди.
Съвсем различна обаче е ситуацията с размяната на любимия между Елена Петрова и Луиза Григорова. Двете дружки в театъра, които доскоро не спираха да се хвалят една друга, сега дори не се поздравяват.

В актьорската гилдия не е новина, ако някой мъж сменя една след друга свои колежки в леглото си и повечето пъти това не е повод за драма за някоя от страните. Но случаят с двете известни красавици на родното кино и театър, съпернички за сърцето на режисьора Мартин Макариев, се разви по различен сценарий. В разкритието на любовната сага бяха поставени на карта две семейства – на Елена и съпруга й, гръцкия бизнесмен Аристотелис Фотилас, с когото имат близнаци, и на Макариев и жена му Кремена, с която имат малък син.

Фаталният режисьор и Елена Петрова бяха спипани от папараци преди няколко години, след което последва раздяла на актрисата със заможния й съпруг. Връзката между двамата обаче така и не се разви с хепиенд. Макариев не се раздели със съпругата си, но пък си хвана нова любовница – Луиза. Което пък отприщи омраза между двете актриси.

Логично Луиза стана и главна героиня в проектите на Макариев. В момента двамата търсят чрез интернет платформа 1,9 млн. долара за реализирането на новия си филм - "Черни досиета", като главната роля е поверена на Григорова.

Това си е дежавю за публиката, след като режисьорът действа по същия начин и с Елена Петрова. На нея бе поверена главната роля във филма "Вила Роза", но двамата с Мартин криеха взаимоотношенията си цели три години, докато се появи следващата муза - Луиза.
С Луиза, както и с Елена, Мартин се запознава покрай сериала "Стъклен дом". Тогава обаче Григорова е все още гадже с Явор Бахаров, който пък след това на нея й бе отмъкнат от колежката й Александра Тюркмен. Самата Луиза пък има опит с краденето на чужди мъже, защото преди да се залюби с Бахаров, имаше флирт с първия мъж на приятелката си Радина Кърджилова – рапъра Уош МС, който е син на актьора Иван Иванов.

Съпругът на най-добрата си приятелка, подобно на Луиза Григорова, сви и водещата Ирина Сарачинова. Тя успя да разведе продуцента Иван Христов и съпругата му Вихра и да я измести напълно от живота му. С днешна дата двамата имат общо дете и са загърбили напълно скандалния епизод отпреди 4 години, когато бившата благоверна на водещия хвърляше огън и жупел по двамата предатели и го обвиняваше, че е изменил не само на нея, но и на дъщеря им Ава.

Същият сценарий се разигра и в друго популярно тв семейство – на звездата от „Господари на ефира” Васил Василев-Зуека и актрисата Нина Димитрова. Тя познавала от години любовницата на мъжа си – режисьорката Ани Вичева, но дори не подозирала, че е жената, която ще съсипе близо 20-годишната й любовна и професионална връзка с актьора, от когото има и дете – щерката Девина. Любопитен е и фактът, че преди да завърти афера със Зуека, Ани била изгора на негов колега от техническия екип на „Господари на ефира”.

Тежък удар от приятелки получават и две родни звезди от малкия екран – Виктория Петрова и Валя Войкова. Двете водещи на Би Ти Ви останаха една след друга без съпрузи, след като благоверните им бяха отмъкнати от колежки.

Особено мъчително преживя предателството на съпруга си Добромир, който бе оператор в Би Ти Ви, красавицата Виктория. Водещата на новините се омъжи по-влюбена през лятото на 2008 г. от всякога и дори показа кадри от сватбата си по телевизията, но само година по-късно бракът й катастрофира тежко. Тя хванала в изневяра мъжа си с една репортерките на новините, с които при това била доста близка. Заради шока от предателството синеоката варненка до съвсем скоро не успяваше да се довери на друг мъж, но в крайна сметка откри щастието със спортния министърКрасен Кралев.

Не такъв късмет обаче има колежката й Валя Войкова. Красивата новинарка се набърка в любовен триъгълник с мъжа си Пламен и джаз певицата Хилда Казасян, заради който приключи 20-годишният й брак. Според една от версиите блондинката първа изневерила на мъжа си, но според друга музикалната звезда е откраднала бащата на сина й Пламен Иванов. Бизнесменът и новата владетелка на сърцето му вече не крият връзката си.

Подобна драма разбила преди години и сърцето на естрадната и джаз звезда Камелия Тодорова. Нож в гърба и брака й забила Станислава Армутлиева – Саня, която се изявява като ментор в музикалното шоу „Х Фактор”.

Станислава се оказала фатална за семейния живот на певицата с кадифен глас и немския й съпругМайкъл Кунстман. Едва няколко години след смъртта му през 2006 г. „търновската царица“ разкри, че причина за тоталния разрив между нея и бащата на двете й дъщери – близначките Рахел и Мириам, била именно Саня. Съдружничката на немеца в родния клон на „Вирджиния Рекърдс“ станала любовница на Майкъл Кунстман, докато той все още бил женен за Камелия Тодорова.
 „Тя се появи неочаквано, като моя почитателка, бъдещ мой асистент и секретар на Майкъл. Гледаше ме като икона. В момента обаче, когато се завърнах в родината, цялата й добронамереност се изпари. Нейните творчески амбиции се трансформираха в лични, като именно това доведе до голяма степен и до прекратяването на брака ми. Тя е една истинска отрова“, призна изпълнителката на „Не ме гледай така, момче“.

Доста по-безболезнено се развиват размените на партньори между Димитър Рачков и Евтим Милошев. Продуцентът на „Комиците” и „Столичани в повече” има дете от бившата жена и майка на сина на актьора, който сега е влюбен в колежката си Мария Игнатова. Самата тя пък отстъпи мъжа си – бизнесмена Петко Димитров, от когото има син, на певицата Преслава, а с днешна дата той гради ново семейство с танцьорката Яна Акимова./Ретро

Коментари

  • 17.02.2024, 07:50
    Този дребосък , без да определя другите за ,,идио.." да се замисли коя е тя .Не се е омъжила и се предполага,че трудно ще създаде семейство и поколение.Знаела бла-, бла-езици и спортувала.В Русе аристократи и класици няма.И тя , както Шинова, са се ,,взели" на сериозно.Кой ли ги гледа...
    Потайност
  • 31.01.2024, 07:04
    Това са боклук до боклук
    Иван
 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG