Потресаващи и плачевни модни гафове на Оскарите

Потресаващи и плачевни модни гафове на Оскарите

За съжаление, някои от хората в звездната публика на 88-та церемония по раздаването на Оскарите, които работят с най-известните дизайнери и харчат хиляди долари за перфектния тоалет, не успяха да покажат себе си в най-добрата светлина.Класацията с най-грозни рокли на наградите беше оглавена от топ модела Хайди Клум. Красавицата се появи в светлолилава рокля, минаваща на диагонал през едното й рамо, но изрязана между гърдите. Тоалетът от ефирен шифон цвят лавандула беше завършен от огромни лилави цветя на рамото, талията и китката на едната ръка. 

Обикновено стилната Кейт Уинслет тази година сгреши, поне откъм модната страната на церемонията. Уинслет през цялата вечер не спря да подкрепя своя близък приятел Леонардо ди Каприо. Тя беше облечена в черна рокля без презрамки, ушита от плат, който пред камерите изглежда като лигав и хлъзгав. 

60-годишната Упи Голдбърг също разочарова с роклята си в черно, падаща на раменете. Гафът на червения килим беше допълнен от гривната –пръстен под формата на сребърен октопод. 

Нежносинята рокля на Кейт Бланшет не успя да се хареса на критиците. Бланшет също попада в класацията с неподходящи тоалети тази година, облечена обсипания с цветя светлосин тоалет. /БЛИЦ
 

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG