Преслава „разорява” Маги Халваджиян, взима 250 бона да участва в „Като две капки вода”

Преслава „разорява” Маги Халваджиян, взима 250 бона да участва в „Като две капки вода”

Орлин Павлов и Калин Врачански ще бъдат част от звездите в реалите формата „Като две капки вода”. Култовото шоу стартира на 29 февруари и фенките са в трепетно очакване да видят своите идоли на екран.Те със сигурност ще са двама, от всички които влизат в телевизионния формат. На продуцента Маги Халваджиян обаче не му е коствало много, за да привлекат Калин Врачански. Дори и да е признат секс символ, ангажиментите на блондина в момента са почти нулеви. 
Той го е закъсал откъм роли, а това неминуемо е подействало и на джоба му, който е поизтънял. Затова актьора не само бързо се съгласил, но и с радост приел да участва в предаването. А и в арт средите имитаторското шоу „Като две капки вода“ се ползвало с особено добро име.

Калин Врачански пък се надявал, че след като се появи в „Капките”, не само рейтинга му ще нарасне, но и ще получи много съблазнителни предложения. Вярвал и че ще грабне зрителския интерес, защото той бил и добър имитатор, и комик.

Орлин Павлов също бил доволен, че ще е един от участниците в шоуто за двойници. Певецът и актьор с очарователната усмивка вече е събрал внушителен стаж по различни реалите формати, съобщава razkritia.com.

Преслава обаче се оказала доста голяма хапка за клана Халваджиян. За да я привлече, Маги се съгласил да й брои доста солидна сума. Такъв хонорар досега не бил даван на никой от родните звезди за участие в подобни телевизионни проекти.

Според слуховете Преслава ще прибере двеста и петдесет хиляди, след като се превърне в една от звездите в „Като две капки вода”. Певицата е доста скъпо платена и взима високи хонорари за участията си по кръчмите.

Ако се съгласи да бъде в шоуто, тя ще трябва да отделя доста време за репетиции и няма да има възможност да изпълнява ангажиментите си. Затова парите, които ще вземе, донякъде ще компенсират това, че няма да успява да пее непрекъснато по заведенията.

Из медииното пространство се лансира информацията, че Венета Райкова също може да се включи в едно от най-хитовите риалити шоута в България. Какъв ще е цялостния и окончателен списък, предстои да разберем./БЛИЦ 

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG