ТЪРСИ

Зуека и Рачков хвърлят оставки заради Преслава

Зуека и Рачков хвърлят оставки заради Преслава

Зуека и Рачков са обидени на продуцента си Маги Халваджиян, споделят запознати. Причината е високия хонорар, който е взела Преслава, за да участва в шоуто. Според водещите това било изключително унизително и те не можели да повярват, че Халваджиян е готов да плати космическата сума на една фолкаджийка, а на тях които са му верни от години подхвърля мизерна заплата.

„Ако трябва да сравняваме парите на Зуека и Рачков с тези на Преслава, техните изглеждат направо мизерни. Ако ви е направило впечатление, Димитър всеки път уж на майтап и то в ефир, казва на Маги да му увеличи заплатата”, казват хора от шоуто. Халваджиян смятал, че им дава предостатъчно, за да живеят охолно и не смятал да нужно да си разделя спечеленото с тях.
Никой до сега не се е оплаквал за парите които взима, но феномена Преслава определено събуди интереса на хората. Всички негодували, че чалга дивата ще вземе пари за нещо което и без това си може и няма да й се налага да се пъне особено. Най-наранени обаче от отношението на Маги били двамата водещи, които изнасяли шоуто на гърба си. Огромна част от хората гледат „Като две капки вода” именно заради тях двамата. „Те правят голяма част от шоуто. Миналата година голяма част от актьорите не ставаха за нищо, а Рачков и Зуека изнесоха шоуто на гърба си”, коментират фенове на шоуто, което само след няколко дни ще стартира поредния си сезон.

Ретро

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG