Ани Салич моли в ефира: Момичета, Ники Дойнов още е ерген, направете нещо по въпроса

Ани Салич моли в ефира: Момичета, Ники Дойнов още е ерген, направете нещо по въпроса

„Ники Дойнов продължава да е един от най-желаните ергени. Момичета, направете нещо да го спечелите”, апелира от екрана на Нова телевизия водещата Ани Салич. Тя и Ники Дойнов празнуват две години като екранна двойка и открехнаха завесата за общуването си зад кадър пред екипа на предаването "Събуди се".Самият Ники показа, че вече е претръпнал на темата „брак”, но призна,че сам не може да даде точен отговор на въпроса защо още не е направил семейство. Само каза, че до 37-та си година не е обръщал внимание на децата. Сега обаче вече си играе със своите племенници и се чувства готов за деца.

Ани и Ники признаха, че често правят нарушения на пътя(макар и не големи), ако трябва на пожар да отидат до студиото и да водят извънредни новини. ТВ-лицата не спестиха и това, че има моменти, в които бесни мятат химикалки по мониторите или пък си крещят.

Ани издаде, че Ники много искал да отиде в Сирия и сега можел да бъде заедно с попадналия под обстрел новинар Борис Анзов. Той пък сподели, че тя няма равна на себе си, ако стане дума за социални проблеми и права на деца. /БЛИЦ

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG