Жената до Азис брани дома му от данъчните

Жената до Азис брани дома му от данъчните

Майката на детето на Азис-Галина Георгиева-брани със зъби и нокти апартамента му в „Манастирски ливади”, който данъчните обявиха за продан заради дългове, пише „Телеграф”. Тя се опитва да финтира кандидат-купувачите с мотива, че това било единственото жилище на певеца и затова той ще обжалва продажбата му. От около година и половина обаче Азис не живее в жилището, а се е преместил в къща.

Според обявата за продажба, огледите могат да се извършват от 7 до 15 март от 10 до 16 часа, а самият търг ще е на 18 март. Началната цена, от която тръгва продажбата е 432 315 лева, а жилището е с квадратура от 185 м2.

Към жилището върви и гараж в същата сграда, чиято цена е 18 000 лева. Георгиева е едно от упълномощените от певеца лица, които могат да осигуряват огледите, има и друга жена, но тя не си вдига телефона.

На името на Галина се води и друг апартамент от 151 квадрата в същата сграда в „Манастирски ливади”, който Азис й е продал, заедно с гараж. Запорът върху първото жилище е направен през 2014 година заради неплатени данъци върху доходите си като тв водещ.

Дори собственикът да подаде жалба срещу решението на НАП, това не може да спре търга. Става по-сложно, ако апартаментът бъде продаден, тогава сделката отива в съда, но шансовете на длъжника да си върне жилището не са големи, твърдят експерти. /БЛИЦ

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG