Големият син на Кали все повече заприличва на покойния Георги Илиев

Големият син на Кали все повече заприличва на покойния Георги Илиев

Колкото повече расте, толкова първородният син на 40-годишната Кали заприличва на покойния висаджийски бос Георги Илиев. Последната снимка на изпълнителката на „Джапанките в сака” и трите й деца отново разбуни духовете, а всички коментари са категорични, че Георги е абсолютно копие на Главния.Особено фрапираща е приликата в очите им. Допълнително мълвата за близката роднинска връзка между тийнейджърът Георги и клана Илиеви подклажда и мистерията, в която Кали е обвила самоличността на биологичния баща на сина си. Никой до момента не е виждал човека, за който се знае само, че се казва Иван Димитров и е търговец на алкохол, пише столичен седмичник.

Фотосесия на изпълнителката с трите й деца за светско списание миналата година отново разбуни духовете. Невероятната прилика между вече порасналия син на фолкдивата с показно разстреляния преди 10 години шеф на ВИС-2 е повече от очевидна. 14-годишният Георги, който дори носи името на Главния, има същите черти на лицето и весел нрав.

Слуховете, че Жоро Илиев е баща на най-големия син на Кали не са от вчера, но певицата упорито отрича. Мнозина дори смятат, че певицата не би пропуснала да се похвали, ако това беше истина. През годините обаче неволно или не, Кали сама подклаждаше съмненията с решението си да не обявява кой е таткото на малкия Георги. Всяка нова снимка на първородния й син предизвиква нови оживени коментари.

Клюката, че пайнерката ще ражда от Георги Илиев, тръгнаха още докато тя беше бременна. Причината бе в това, че изпълнителката доста дълго време поддържаше топли отношения с него. Щом като стана ясно, че чака дете, Кали изпадна в неловка ситуация. Певицата избягваше всячески въпроса за бащинството на бебето си и твърдеше, че не иска да разкрива имена, защото не живее с таткото и не се знае как ще се развият отношенията им. Изпълнителката първо твърдеше, че е кръстила сина си не на Боса, а на Свети Георги, за да може винаги да е победител.

Известно е, че Илиев и Кали бяха много близки, а самата певица е споделяла, че я е спасявал финансово в трудни за нея моменти. Друг път, в миг на откровение тя се е изповядвала, че е кръстила детето си на Жоро Илиев, защото не можела да му се отблагодари адекватно за помощта по друг начин. Главния помогнал с пари, за да се направи животоспасяваща операция на неин близък. Когато през август 2005 г. Георги Илиев е показно екзекутиран от снайперист в курорта Слънчев бряг, малкият Жорко е само на 3 годинки. Кали обаче отрича мълвата, че на погребението на Главния е завела и невръстния си син. „Била съм не на погребението, а на поклонението му в църквата. И не съм си водила детето!”, лаконична е по темата певицата.

„Всичките ми деца в муцуната приличат на бащите си. Нослето и устните на всичките са мои. Очите на най-големия ми син до едно известно време приличаха на моите, а след това не знам как му се получи, но станаха леко дръпнати. Баща му е Иван, не е Жоро Илиев, както се пише навсякъде. Макар че наистина си приличат поразително. Безспорно! Прилика има. Но не си приличат само Жорко и Георги Илиев. Приличат си толкова много хора…”, призна преди време Кали. /БЛИЦ

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG