Ернестина Шинова разчупи всякакви клишета - учи се на стрийптийз

Ернестина Шинова разчупи всякакви клишета - учи се на стрийптийз

Ернестина Шинова, която партнира на съпруга си Андрей Слабаков в новото предаването “Между нас казано“ се подложи на всякакви процедури, за да лъсне на екран чисто нова. Покрай дискусионното шоу и ангажимените в театъра тя е в непрекъснато движение, заради което поддържа идеална фигура. След участието си във “Вип Брадър”, където бе на крачка от голямата награда, но и на тоталното изтощение, актрисата реши да пребори стреса с нещо различно. Пол денс. Ново течение във фитнеса, основано върху упражнения на стоманен пилон, подобен на този, който използват танцьорките в стриптийз клубовете.“Танцът на пилон е спорт. Тренировката е почти като при акробатиката и идеално тренира всички групи мускули. Тялото става по-силно и гъвкаво. Освен това е приятно, защото не се налага да правя едни и същи упражнения. Все едно летя.“споделя чаровната актриса.

Въпреки, че не е суетна, Ернестина Шинова е категорична, че всяка жена на определна възраст трябва да започне по-интензивна грижа за външния си вид. “Защото годините започват да си личат – тук – там – ръцете, шията, деколтето…., Мадона прикрива ръцете си с ръкавици, за да не се вижда отпуснатата й кожа, за разлика от нея Никол Кидман, която си прави лифтинг, за да  свали 20 години от възрастта си ги подценява. В моята професия често жестикулирам. Затова се грижа за тях. Със ST elos технология по една процедура, 1 път месечно. “– споделя актрисата. 

“Със ST elos технология се работи в областта на очите, шията, деколтето и ръцете. Процедурата продължава 40 минути в зависимост от това дали се обработна една зона или повече.” – обяснява дерматологът д-р Сияна Живкова, която се грижи за кожата на Ернестина.

Освен по танците на пилон, Ернестина се е запалила и по едно ново модерно течение за разкрасяване. Биоревитализация с колаген. Италианската звезда Моника Белучи е също последовател на процедурата “Мезотерапията с биоколаген е нова стъпка в естетичната дерматология и физиорегулативната медицина.” - професионално се намесва д-р Живкова. 

Терапията е хит в Европа, защото отговаря на модерното течение за биоревитализация и бионачин на живот. Процедурата подпомага намаляването на видимите признаци на стареене на кожата, бори се срещу появата на бръчки, отлично средство е срещу отпускането на лицевия контур и не на последно място - овлажнява кожата. 

За експресно възстановяване и свежест на лицето преди или след представление Ернестина ползва айс маска. “Имам два порока - пуша и не се храня редовно. Търсих нещо, което да компенсира тези вредни навици и да ми помогне да не изглеждам уморена. Ако никога не сте пробвали ледена маска, то обезателно трябва да го направите. След 20 минути релаксация с нея, изглеждам с 10 години по-млада.”

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG