ТЪРСИ

Откраднаха тортата за купона на телевизия ММ в НДК

Откраднаха тортата за купона на телевизия ММ в НДК

Повече от любопитна ситуация се случи след края на грандиозния концерт в Зала 1 на НДК, с който Телевизия ММ отбеляза 20 години. Тортата, с която звездите се появиха на сцената след шоуто, се оказа повече от апетитна хапка за най-запалените фенове на легендарната медия. Очевидно тя толкова се е харесала на някой меломан, че е решил да си я прибере вкъщи, незабелязано в цялата суматоха и еуфория след края на спектакъла. Не е ясно дали е успял да я вземе цяла или на парчета, както и дали е била изядена или складирана за спомен, но определено това ще бъде запомнено като “най-сладката кражба” в историята на медията.


Иначе концертът ще се помни дълго. Близо 30 от най-големите звезди на българската музика изпълниха някои от най-знаменитите си хитове, които зрителите помнят от ефира на телевизията. Графа, Стенли, Ъпсурт, Ирина Флорин, Д2, Стефан Вълдобрев и “Обичайните заподозрени”, Дичо, DJane Monique, Сантра, Спенс, Светльо & The Leg-ends, Тони, Анимационерите, Уикеда, Джанго Зе, Паникан Уайаскър, Babyface Clan, Йоанна Захариева, Дара Екимова, Остава, P.I.F, Стоян и Виктор, Миро Гечев & Jacob Chrichlow, Jeremy? и Ирра зарадваха стотиците фенове, които пяха неуморно с тях през цялото време. Изключително добре се представиха и победителите от Фейсбук кампанията "Новите 3 на ММ" Nu Ance, Mирян Костадинов и Митко Петров. Те бяха представени от лицата, познати от ефира на ММ - Руми, Роро, Стоян Михалев, Кико, Ася, Жоро Манчев, Гути, Алекс, Лъчо, Мартен Роберто, Ива Екимова и Наталия, които пресътвориха и на сцената познатия на зрителите непринуден и забавен стил на водене, с който се превърнаха в любимци на стотици телевизионни зрители. Режисьор на спектакъла беше Александър Моллов. А гвоздеят в програмата на концерта беше познатата в цял свят шведска певица Loreen, която изпълни за първи път в България хита, покорил сърцата на милиони на конкурса “Евровизия” - Euphoria.

На концерта беше обявена и голямата новина, а именно, че Телевизия ММ се завръща онлайн и ще радва отново зрителите и почитателите на качествената българска музика. /БЛИЦ

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG