Преслава в любовна афера със Зуека

Преслава в любовна афера със Зуека

Шокираща любовна афера разтърсва шоуто „Като две капки вода”, научи „Ретро”. Най-популярната участничка във формата този сезон Преслава е подлудила целия екип на предаването и най-вече водещия – Васил Василев-Зуека. Причината е, че той е поредната жертва на похотливата чалга певица и тя не спира да го ухажва, потресени са колегите му.
Още преди първите живи излъчвания на риалити формата на Нова телевизия Преслава показала, че не е безразлична към Зуека и пред всички заявила, че няма нищо против той да е поредният й любовник от актьорските среди.

„Много си падам по тези актьорчета, защото имат страхотна фантазия в леглото, а и са големи купонджии. Карат ме да се чувствам съвсем различно и много по-възвисена, отколкото баровските синчета, нищо че нямат скъпи коли и палати”, коментирала съвсем не на шега Преслава. Певицата не се посвенила и от факта, че Зуека е с повече от 20 години по-възрастен от нея. Нито пък, че има жена – режисьорката Ани Вичева, както и малко дете – двегодишния му син Стефан.

Добричлийката с огромен естествен бюст била категорична, че ни най-малко не възнамерява да разваля семейството му, а иска да изживее само кратък флирт и мимолетно удоволствие с него. Откакто скъса с дългогодишния си приятел – пернишкия баровец Георги Станоев-Бирмата, певицата се впуска само в краткотрайни връзки и е категорична, че не желае мъж до себе си. Тя изкара афера първо с актьора Станимир Гъмов по време на участието си във „ВИП Брадър”, после мина през американския бизнесмен Джино, а сега е хвърлила мерак и на Зуека.
Самият Василев бил сащисан от интереса на едрогърдата брюнетка и се чудел как да избегне атаките й. Комикът хем гледал да не я обиди с пълно безразличие, тъй като е звезда в предаването, което той води, хем да не даде повод за клюки, които да му съсипят семейството.
„Преслава не пропуска да се разходи полугола из гримьорните и зад кулисите, когато той е наблизо и уж случайно постоянно ходи да го пита за съвети, докато е още по бельо, навирайки бюста си в него. Горкият Зуек, направо му се запотяват очилата”, коментират със съчувствие колегите на актьора.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG