Нова любовна афера взриви светските среди!

Нова любовна афера взриви светските среди!

Калин Врачански започна да сваля Диляна Попова, любовницата на Асен Блатечки, от когото роди първото си бебе. Калин и Диляна се появиха заедно на изложба на художника Максим Тутунаров, който е близък на Врачански.Изложбата се проведе в столичен скъпарски хотел и всъщност не бе организирана от въпросния Тутунаров, а от звездата от „Стъклен дом“. Той решил да събере на едно място ВИП персони, които притежават картини на Тутунаров - Яна Маринова, проф. Любомир Стойков, Мариана Векилска, Ана Маринова, Ставри Калинов, пише "България днес". 

За да е истинска изненада, Калин не казал нито дума на своя артистичен приятел, а го завел на изложбата със завързани очи. И докато всички се радвали на произведенията, Калин пуснал в ход русия си чар и заобиколил Диляна Попова. Самият Калин много настоявал манекенката да се появи на събитието. Двамата видимо се забавляваха, а Диляна се усмихваше в негово присъствие. Откакто се раздели с Асен, тя е доста намусена при всяко свое появяване пред камерите.

Из арт средите от години открито се коментира характерът на Диляна; наричат я с какви ли не епитети и общото мнение е, че Попова е безкрайно своенравна и много лесно умее да отблъсква мъжете от себе си с прищявки и хладно поведение. Подземната легенда Таки, певецът Дичо, Асен Блатечки - всички са вдигнали ръце от моделката и не могат да се справят с Опърничавата.

Сега е ред на Калин Врачански да се пробва. Той бързо трябва да намери някоя ВИП мацка, която да забие. Защото злите езици твърдят, че той е много разстроен от факта, че голямата му, дългогодишна любов Силвия Петкова е бременна от друг. Кальо не може да остане по-назад! Е, ако не му се получат нещата с Диляна, винаги може да се пробва (отново) с Преслава, към която прояви нездрави симпатии по време на шоуто „Като две капки вода“.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG