Стаси Цалова издаде пред Хекимян: Тони, бременна съм, отново...

Стаси Цалова издаде пред Хекимян: Тони, бременна съм, отново...

„Тони, бременна съм, отново...” – така в ефира на bTV известната синоптичка съобщи новината, че очаква втора рожба. Този път бебето ще е момиченце и ще се казва Антонина като майката на водещата.Стаси има син на две години и половина – Светослав, кръстен на дядото по бащина линия. Много искахме да имаме втора рожба със съпруга ми. Той искаше да кръстим бебето на баща ми, но се оказа момиче. Мъжът ми иска четири деца, за да уважим всички баби и дядовци, допълни водещата.
 
Хекимян призна, че има два ярки спомена от сватбата на Стаси – хванал жартиера и си загубил портфейла. Двамата си спомниха участието си във „Форт Боар”. Много ти си възхищавах, ти беше много силен, призна синоптичката. Тя била в по-слабия отбор с водещия Светльо Иванов, който получил следното признание от малък зрител: Бате, аз бях за теб, ти беше най-слабия.
 
Стаси ще има заместник, в началото двете ще водят заедно. След раждането на детето синоптичката ще има повече време да се отдаде на своята страст – ръчно изработване на бижута. /Блиц

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG