Kimbo Golf Cup събра ентусиасти в Пирин Голф и Кънтри Клуб

Kimbo Golf Cup събра ентусиасти в Пирин Голф и Кънтри Клуб

За втора пореднагодина в Пирин Голф и Кънтри Клуб, италианската компания за кафе KIMBO организира голф турнир за любителите на голфа и ценителите на хубавото кафе Kimbo Golf Cup. В слънчевия септемврийски ден на 24.09.2016г. над 40 голф участника се състезаваха в Индивидуален стейбълфорд разделени в две дивизии, на18 дупки, като екипът на Kimbo подкрепяше играчите през целият ден с неаполитанско еспресо за по-добра игра.

Приветствие преди старта направи управителятна KIMBO България-Георги Бундев, който благодари на всички участници и сподели, че за него е голяма радост броят им да се увеличава и им пожела  най-добрият да победи.

Освен голямата награда – кафе машина, екипът на KIMBO беше приготвили специални комплекти за кафе за всички победители.

В дивизия А почетното първо мястоспечели Пламен Мицански с резултат от 40 нетни точки. Той спечели голямата награда на KIMBO - кафе машина, капсули за кафе и комплект чаши.На второ място, с 38 нетни точки се класира 12-годишния Денис  Стайков, следван от Стивън Плацс 37 нетни точки, теспечелиха трофеи и комплекти KIMBO .

В дивизия Б първо място в класирането се нареди Стоян Пандев с 32 нетни стейбълфорд точки. Втори в класирането стана, Румен Маневски, отново с резултат от32 нетни стейбълфорд точки, но с по-висок хендикап.  Наградите за  трето място получи  Ангел Илиев с 31нетни стейбълфорд точки, който също получи подаръците от KIMBO.

Специалната награда за Най – близо до флага на 15та дупка, спечели Мартин Боденщайнер, чиято топка падна на 3,89 метра от пин позицията. Най – дълъг ударна 11-та дупка с личен рекорд от 300 метра, направи 17-годишният възпитаник на Пирин Голф и Кънтри Клуб - Борислав Крачанов. Те бяха наградени със специално изработени трофеии специални подаръци осигурени от KIMBO.

Церемонията по награждаванетои коктейла се проведе в Пирин Голф Хотел и СПА ***** в ресторант Ла Форет, където се предлага италианското неаполитанско еспресо KIMBO. Наградите бяха връчени от Георги Бундев с помощта на неговата красива промоутърка.

 
Прибави коментар
   
Име * :
Град :
Коментар * :
 
Прибави
 
 

WebDesignBG