Ники Дойнов прибира пачки от рентиерство

Ники Дойнов прибира пачки от рентиерство

Николай Дойнов е от хората, които мислят за бъдещето. Водещият на централните новини на Нова телевизия, едно от най-важните лица на медията, е решил да инвестира дългосрочно парите си, научи „Ретро”.

Дойнов вече бил горд собственик на няколко апартамента. Освен голямото си жилище в столичния квартал „Редута”, новинарят си закупил още два апетитни имота. Апартаментите той взел на ипотека от банка, като решил, че ще ги дава под наем на студенти и така те сами ще се изплащат.

„Дойнов не е от хората, които цял живот ще събират пари. Доволен е от апартамента си в „Редута”, тъй като това е един от най-престижните и удобни квартали на София. Наемите там са много високи и той реши, че е добре да инвестира в още няколко апартамента в този район, защото има много чуждестранни студенти”, разказват колеги на водещия.

Новинарят избрал немного големи жилища, за да може лесно да ги отдава под наем. Локацията е близо до центъра, а фирмата, която се занимава с отдаването под наем, работела главно с чужденци.
„В днешно време да имаш апартаменти, които да даваш под наем, е истинска златна мина. Хората, дори и младите, почти нямат пари да си позволят собствено жилище, живеят под наем. Има много чужденци, които идват да учат у нас, защото е евтино, но пък имат пари за скъп наем”, допълват близки до Дойнов, който отдавал под рента своите апартаменти именно на чужденци, учещи и работещи у нас.

Николай се надявал един ден, когато реши да се откаже от телевизията или времето му пред камера изтече, да се отдаде на почивка, а с направената днес инвестиция да си осигури спокойни старини.

 
Прибави коментар
   
Име * : 
Град :
Коментар * : 
 
Прибави
 
 

WebDesignBG